Gromek rozkazał niszczyć?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Re: Gromek rozkazał niszczyć?

Postprzez pakuś » środa, 22 lis 2006, 15:38

Tomek_Ziomek napisał(a): To byli jednak dorośli ludzie, prawdopodobnie sztabowcy pana Gromka, którzy musieli otrzymać skądś takie polecenie.

Czekam na zdjęcia - pokaż je to przyznamy Ci racje . W przeciwnym razie musisz sie liczyć z oskarżeniem o pomówienie . To jest taka sama sytuacja jak oskarżenia o grożby Gromka wobec E.M. . Widziałem dzisiaj dwa miejsca z zamazaną twarzą HB czarna farba - potępiam takie postepowanie . Ale jeśli oskarżasz sztabowców - daj dowody . My mieliśmy zdjęcia E.M zaklejajacego plakaty Gromka i sprawa poszła na policje . Zrób to samo albo przeproś bo sztabowcy to nie tylko ludzie MD ale także wielu w wieku twoich rodziców . Więc czekamy na dowody
pakuś
Twardziel

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 17:16

Chwileczkę, chwileczkę. Dla mnie sytuacja jest bardzo klarowna. Od kiedy to zdjęcia, takie jak ziomusia-pakusia mają większą wartość dowodową niż słowa osoby całkowicie niezaangażowanej w politykę, podającej bardzo wiele szczegółów i podpisującej się z imienia i nazwiska. Każdy z nas ma obowiązek w przypadku takich działań poinformować Policję, a i opinię publiczną również. Niech więc Policja sprawdza, co to za czerwony samochód był. Nie wierzę, że ktoś dla żartu sobie zrywał, zamalowywał te plakaty. Jestem pewien , że robił to ktoś nastawiony na konkretne ,celowe działanie, kto ? wszyscy wiemy.
W ogóle to chyba warto podyskutować o tym kiedy można takie sprawy ujawniać.
mauritus
Terminator

Postprzez pakuś » środa, 22 lis 2006, 17:42

szkoda słów na twoje wypociny sekretarzyku
pakuś
Twardziel

Postprzez M@dF » środa, 22 lis 2006, 17:46

mauritus napisał(a):kto ? wszyscy wiemy.

Kto? Nazwiska proszę. Ja nie wiem, wiec chyba nie jestem "wszyscy".
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez pakuś » środa, 22 lis 2006, 17:49

M@dF napisał(a):
mauritus napisał(a):kto ? wszyscy wiemy.

Kto? Nazwiska proszę. Ja nie wiem, wiec chyba nie jestem "wszyscy".[/quote

Czekamy na nazwisko - wszechwiedzący
pakuś
Twardziel

Postprzez stefan » środa, 22 lis 2006, 17:56

poityka niestety w naszym kraju jest naogół żenująca ale dyskusje na takie tematy jest poniżej krytyki :!:
stefan
Bywalec

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 20:37

OT
No i widzisz ptaku, Prezydent miasta dysponuje pieniędzmi, to od Prezydenta zależy wydatkowanie pieniędzy m.in na tego typu cel. Wiem dokładnie, że Prezydent sam wpadł, podpatrzył ten pomysł będąc w Las Vegas o czym poinformował Gromka i Karpiniuka.Chyba Prezydent ma również w rodzienie osobę bardzo zaangażowaną w tego typu działalność. Rada osiedla nic wspólnego z tym nie miała. Może przytakiwała, ale to każdy potrafi.
EOT
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » środa, 22 lis 2006, 22:21

mauritus napisał(a):OT
No i widzisz ptaku, Prezydent miasta dysponuje pieniędzmi, to od Prezydenta zależy wydatkowanie pieniędzy m.in na tego typu cel. Wiem dokładnie, że Prezydent sam wpadł, podpatrzył ten pomysł będąc w Las Vegas o czym poinformował Gromka i Karpiniuka.Chyba Prezydent ma również w rodzienie osobę bardzo zaangażowaną w tego typu działalność. Rada osiedla nic wspólnego z tym nie miała. Może przytakiwała, ale to każdy potrafi.
EOT

Jeżeli prezydent musiał jechac do Las Vegas, żeby cos takiego zobaczyć, to ja Ci mówię, że bajerujesz. Obiecywał to już w 2002r w czasie kampanii. prawie całą kadencje była w tym miejscu kupa błota. Cos w końcu zrobiono. kasa prezydent dysponuje za zgodą Rady.
A wracając do tematu, to ja przyznam, że nie widziałam dziś żadnego zamalowanego plakatu HB.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 22:28

Nie musiał , był na urlopie i zobaczył. Obiecywał i zrobił. Prezydent przedstawia budżet za, którym Gromek nie głosował, a tam była kasa na skate park m.in. Czyli Gromek nie poparł budowy skate parku. Dlaczego więc udaje ojca tej inwestycji ? Mądrzy ludzie wiedzą o tym.
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » środa, 22 lis 2006, 22:29

mauritus napisał(a):Nie musiał , był na urlopie i zobaczył. Obiecywał i zrobił. Prezydent przedstawia budżet za, którym Gromek nie głosował, a tam była kasa na skate park m.in. Czyli Gromek nie poparł budowy skate parku. Dlaczego więc udaje ojca tej inwestycji ? Mądrzy ludzie wiedzą o tym.

a glupi o tym przypominaja
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 22:31

Co jest z Tobą Flo ?
:x
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » środa, 22 lis 2006, 22:33

mauritus napisał(a):Co jest z Tobą Flo ?
:x

trzymam sie poziomu tego tematu (czyt podlogi)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg