Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » wtorek, 21 lis 2006, 17:52

same OT
:ot:
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 08:38

pakuś napisał(a):
simplicissimus napisał(a):Zarówno Janusz Gromek jak i ludzie PO kłamią. Janusz Gromek dopiero od wtorku usilnie zabiega o debatę i próbuje wykazać, że to on jest jej spiritus movens. Dziś w radio Kołobrzeg Karpiniuk okłamał wyborców mówiąc, że wzywa Bienkowskiego do debaty w Radio Koszalin. Problem polega na tym, ze już wczoraj Gromek odmówił wzięcia w niej udziału. Oto fot. faksu. Tak wygląda debata Gromka: oparta na sztuczkach medialnych i kłamstwach w mediach. Po trupach, ale do władzy.

Obrazek

A dlaczego nie napiszesz że zaproszenie na debatę wystosowane było na 22 listopada rano przed debatą wieczorną w TVP3, i na to była zgoda J.Gromka . Ale nagle zmieniono datę na piątek 24 listopada. Ciekawe że dziennikarze ustalili jeden termin a władze radia ( patrz - Legun , Żłobinski :lol: ) nagle narzucili nowa datę. Jak to wytłumaczysz . W takim razie zapraszamy na debatę w piatek w Podczelu na ul. Kresowej . Czekamy przecież chcecie debaty

I tu akurat simpli ma 100% rację. Karpiniuk wzywa :lol:
Kto kogo wzywa i kto powiedział , że mu debata nie potrzebna. Bieńkowski ? :lol:
Gromek odmówił , bo nie ma nic do powiedzenia, a na zdobycie choćby cząstki wiedzy o sprawach miasta potrzebowałby kilku lat, a tak wiele czasu nie ma. Karpiniuk leci do radia i mówi, że wzywa Bieńkowskiego, wcześniej odmawiając debaty w radio pod jakimś tam pretekstem.. Kto nie chce debaty ? reszta bez komentarza żałosny ziomusio-pakusiu.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 08:49

A tak w ogóle to Wiejska się kłanie Karpiniukowi, do roboty , bo za 10 tysięcy z naszych podatków to nie wiem co pan poseł robi.....bałagan i awantury gdzie się dotknie. :evil:
sorry za OT.
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » środa, 22 lis 2006, 09:09

mauritus napisał(a):A tak w ogóle to Wiejska się kłanie Karpiniukowi, do roboty , bo za 10 tysięcy z naszych podatków to nie wiem co pan poseł robi.....bałagan i awantury gdzie się dotknie. :evil:
sorry za OT.

Ty tu nie soruj za OT, tylko ich po prostu nie rob
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Vin » środa, 22 lis 2006, 09:15

hmmmmm
mauritus szukaja moderatora
mysle, z ety bedziesz dobrym kandydatem

a Karpiniuk ?
noooo
energia go roznosi
testosteron, te sprawy

:D :P
Vin
Uzależniony

Postprzez kraall » środa, 22 lis 2006, 09:23

Debata się dzisiaj odbędzie i jestem pewien, że Kołobrzeg jutro się nie zmieni. Nie zmienią się także 26 listopada dotychczasowe decyzje wyborcze. Kołobrzeżanie podjęli już decyzje i będą głosowali nie za, ale przeciwko. I zwycięzcą będzie oczywiści H.B.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez barmaid » środa, 22 lis 2006, 09:26

Proszę mi zatem przypomnieć...gdzie i o której ta debata? Z góry dziekuję :)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » środa, 22 lis 2006, 09:27

a ja mam nieodparte wrazenie ze kandydaci na prezydenta juz dawno przestali sie liczyc w tej wyborczej grze
nikt nie pyta ich o zdanie , nikt ich nie widzi , zgineli w walce swoich komitetow ktora toczy sie juz pod haslem boj to jest nasz ostatni
bo tak naprawde to za ta kampania pelna fauli z dwoch stron stoja gabinety cieni ktore zrobia wszystko dla TKM - i mam na mysli zarowno oboz HB jak i oboz JG
kazda chwila wykorzystywana jest przez komitety zeby tylko drugiemu #$@$@#$@

ps. a tak juz btw czy ktos moglby zrobic sondaz jak wielu kolobrzezan wie o dzisiejszej debacie ? wynik moglby byc miazdzacy
odnosze wrazenie ze jest tajna
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez j0shu4, łącznie edytowano 1 raz
j0shu4
Moderator

Postprzez kraall » środa, 22 lis 2006, 09:35

W wyborach zawsze chodzi o TKM. Żadna partia, komitet wyborczy nie jest od tego wolne, a jeżeli zaprzecza, to kłamie.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez M@dF » środa, 22 lis 2006, 09:38

Debata odbędzie się dzisiaj na żywo w TVP3 o godzinie 18:45. Będę tam osobiście ze swoją drugą połową ;]
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez M@dF » środa, 22 lis 2006, 10:16

SatH^Raa napisał(a):Więcej zamieszania wokół debat, niż samych debat.

M@dF napisał(a):Wróć lepiej do tych swoich organów w bazylice chłopcze.

M@df... Eh... Nieładnie, nawet bardzo...

Poniosło mnie. Przepraszam bohatera mojej wypowiedzi.
M@dF
Dyskutant

Postprzez Mafi » środa, 22 lis 2006, 10:22

M@dF napisał(a):Debata odbędzie się dzisiaj na żywo w TVP3 o godzinie 18:45. Będę tam osobiście ze swoją drugą połową ;]

Wreszcie jakieś konkrety a nie przepychanki kto, gdzie plakat ma przyklejony!

Noo... mam zamiar obejrzeć, wsłuchać się i zadecydować czy któryś z panów godzien jest mojego głosu i tego, żebym extra ruszyła swoje 4ry litery z domu... bo po tym co tu się wypisuje to na dzień dzisiejszy poprostu mi się nie chce, bo nie warto!
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez M@dF » środa, 22 lis 2006, 10:25

Zbieram zamówienia kogo pozdrowić do kamery :lol: :lol: :lol:
M@dF
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg