mauritus napisał(a):Już mówiłem, plakat był powieszony poniżej, Ty go zerwałeś i nakleiłeś na Janusza Gromka i zrobiłeś zdjęcie.
Idź na Policję.
.. nikt nikogo nie przekona zeby głosował na kontrkandydata ..rex napisał(a):a wiec zamiast sie kłocic - debatujmy rzeczowo i spokojnie .. emocje wyłączny .. bo jak np. widze ze pisza tutaj ze Bienkowski wisi na łancuchach w formie oskarzenia to przypomina mi sie oskarzenie w stylu "a u was bija Murzynów"
rex napisał(a):to co ze wisi na łancuchach? .. czy SLD i PO uwaza to za zbrodnie? .. Gromek wiszący na jakiejs scianie jest cacy ale Bienkowski na łancuchu jest be? .. rownie dobrze mozna sie czepic PO .. w Kołobrzegu wisi tu Bienkowski .. w Szczecinie wisieli kandydaci PO .. i wogole dlaczego toczycie te wojne tu?.. nikt nikogo nie przekona zeby głosował na kontrkandydata ..
a po wyjściu ze sklepu mam zerwane z samochodu plakaty Janusza Gromka... to wybaczcie ale ta kampania siegnęła już dna...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości