j0shu4 napisał(a):pierwszy jestes ty poniewaz tobie najczesciej inni zwracaja na to uwage
jezeli to do ciebie nie dociera to mi przykro
myslalem ze masz wiecej oleju w glowie
a ja zakoncze ta jalowa dyskusje
j0shu4 napisał(a):pierwszy jestes ty poniewaz tobie najczesciej inni zwracaja na to uwage
jezeli to do ciebie nie dociera to mi przykro
myslalem ze masz wiecej oleju w glowie
Zaskoczona jestem, że w ogóle osoba, która była w niejednej partii opowiada się za apolitycznością, bezpartyjnością. Chyba nie dotarło do niego, że po tych wyborach Kołobrzeżanie wysłali ich na drzewo i nie rajcuje ich apolityczność w takim wydaniu. Mimo to dalej zamierzają urzędować w Baszcie Prochowej (może tylko po to, żeby się wysadzić). Kołobrzegowi 2010 DZIĘKUJEMYU-S napisał(a):Oglądaliście dzisiaj Klincz?? Pan Dąbkowski chyba siebie nie słyszy. Na początku programu deklarował, że jego ugrupowanie domaga się debaty kandydatów na prezydenta, by zapoznać się z programami itd,a na samym końcu oznajmił, że Kołobrzeg 2010 poprze Henryka BieńkowskiegoZaskoczona jestem, że w ogóle osoba, która była w niejednej partii opowiada się za apolitycznością, bezpartyjnością. Chyba nie dotarło do niego, że po tych wyborach Kołobrzeżanie wysłali ich na drzewo i nie rajcuje ich apolityczność w takim wydaniu. Mimo to dalej zamierzają urzędować w Baszcie Prochowej (może tylko po to, żeby się wysadzić). Kołobrzegowi 2010 DZIĘKUJEMY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości