Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » piątek, 17 lis 2006, 11:59

Demurrer napisał(a):
Flo napisał(a):nie ciskaj sie kolego :) Nie chodzi mi o konkretne zdanie, a o calosc czyli:

A mi chodzi o konkretne zdanie-
które mi imputujesz.

nic Ci nie imputuje, rozumiesz tak jak chcesz rozumiec, wyjasnien nie przyjmujesz :) Gadamy teraz ja o gruszce a Ty o pietruszce :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Eureka » piątek, 17 lis 2006, 12:01

Demurrer napisał(a):
Eureka napisał(a):Demurrer.
Piszesz, że Henryk Bieńkowski jest otwarty na propozycje. Odpowiem Ci, że się mylisz i to poważnie.

Eureko. To nie ja piszę. Ja tylko cytuję Rzecz Kołobrzeską.
A tak w ogóle to wszyscy się mylą.
Tylko Ty masz rację. I to nic, że piszesz zupełnie nie na temat.
Jeszcze raz usłyszę Azbest stop, to się oplakatuję i rozpocznę akcję - Stop oszołomstwu i natręctwu politycznemu.

Rób to szybko i teraz, bo niebawem będziesz musiał oplakatować się z powodu innych moich działań. Zapewniam, że każdą wolną chwilę poświęcam na rzecz walki z azbestem. To, co dla ciebie jest oszołomstwem i natręctwem politycznym, dla mnie służeniem społeczeństwu. Nic na to nie poradzę, że różnimy się nie tylko wiekiem ale i rozumieniem roli, jaką mamy do spełnienia w społeczeństwie obywatelskim.
Eureka
V.I.P

Postprzez Demurrer » piątek, 17 lis 2006, 12:12

Eureka napisał(a):
Demurrer napisał(a):
Eureka napisał(a):Demurrer.
Piszesz, że Henryk Bieńkowski jest otwarty na propozycje. Odpowiem Ci, że się mylisz i to poważnie.

Eureko. To nie ja piszę. Ja tylko cytuję Rzecz Kołobrzeską.
A tak w ogóle to wszyscy się mylą.
Tylko Ty masz rację. I to nic, że piszesz zupełnie nie na temat.
Jeszcze raz usłyszę Azbest stop, to się oplakatuję i rozpocznę akcję - Stop oszołomstwu i natręctwu politycznemu.

Rób to szybko i teraz, bo niebawem będziesz musiał oplakatować się z powodu innych moich działań. Zapewniam, że każdą wolną chwilę poświęcam na rzecz walki z azbestem. To, co dla ciebie jest oszołomstwem i natręctwem politycznym, dla mnie służeniem społeczeństwu. Nic na to nie poradzę, że różnimy się nie tylko wiekiem ale i rozumieniem roli, jaką mamy do spełnienia w społeczeństwie obywatelskim.

Takie działania popieram.
Natręctwem jest natomiast powoływanie się na tę akcję w każdej dyskusji.
Trzeba działać nie gadać. W kółko gadać. I używać tego jako argumentu politycznego. Odnoszę wrażenie że jedynym celem tego stowarzyszenia jest ciągłe gadanie, że ono jest i wykorzystywanie go do walki z HB.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 17 lis 2006, 12:24

qrczak napisał(a):
Eureka napisał(a):Konsul, debata jest niezbędna i konsutacje społeczne również. Nie robił tego Bieńkowski i dlatego narobił tyle bubli. Teraz pokochał debaty, jak ludzie wyrazili sprzeciw takiemu stylowi rządzenia?

Sorry, jak budujesz dom to też urządzasz debatę i konsultacje społeczne :?:
Wydaje mi się, że przy inwestycji budowlanej wystarczy odpowiednia specyfikacja, projekt i postępowanie przetargowe, ale może się mylę.
Szkoda, że nie będzie debaty między Bieńkowskim a Gromkiem, skoro obecny prezydent tyle złego zrobił dla miasta według PO to była okazja żeby kandydat popierany przez PO wypunktował w bezpośrednim starciu wszystkie te paskudne rzeczy. Szkoda, że nie chce tego zrobić, nie wiem, może nie potrafi, może się boi, może jego doradcy uważają, że kiepsko wypadł w poprzednich debatach i ludzie już nie kupię pięknej twarzy z oślepiającym uśmiechem z plakatu.

Każda inwestycja wymaga debaty, czy inaczej nazywając, dyskusji. Jest ona również niezbędna, jeżeli reprezentujesz samorząd i zamierzasz w imieniu mieszkańców i dla mieszkańców realizować inwestycję. Bieńkowski miał głęboko w posiadaniu debaty o budowie słynnej na cała Polskę ulicy kresowej. Również nie interesowała go debata o nawierzchni ulicy Sybiraków, czy budowy hali łuczniczej , lodowiska i euroboisk. Nie interesowała go debata z Grupą „AZBEST-STOP”. Teraz, jak zagląda w oczy widmo przegranej, chce debatować? Dajmy temu spokój.
Eureka
V.I.P

Postprzez Eureka » piątek, 17 lis 2006, 13:30

SatH^Raa napisał(a):
Eureka napisał(a):Nie interesowała go debata z Grupą „AZBEST-STOP”.

Demurrer chciałeś? To masz. Czekam aż się oplakatujesz. :D

A debata mogłaby być choćby ze względu na to, że mógłby to być niezły show. :twisted:

Przeceniasz nas. Debatę na wysokim poziomie potrafimy zrobić, ale co do show, chyba nie.
Eureka
V.I.P

Postprzez Eureka » piątek, 17 lis 2006, 14:04

SatH^Raa napisał(a):Eureka, mało jest wiary w Tobie. :D

Dziękuję za ocenę. Postaram się, byś zmienił zdanie.
Eureka
V.I.P

Postprzez pakuś » piątek, 17 lis 2006, 15:50

kALiNeK napisał(a):a mi ktos mowil ze Gromek chce sie zeswatać z SLD i jak on wygra to Błaszyk bedzie wiceprezydentem .... dlatego chyba nei ide na wybory a jak juz pojde to napewno nie bede glosował na tego goscia co sie przed TV nie umie wypowiadac ....

Akurat tu jesteś w błędzie - to Bieńkowski juz w poniedziałek kilkakrotnie próbował skontaktować się z Rupnikiem. Zostawiał informacje z prośbą o pilny kontakt w sekretariacie marszałka . Więc nie dezinformuj forumowiczów .
pakuś
Twardziel

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 17 lis 2006, 15:52

To sprawdzona informacja :?: :shock:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez pakuś » piątek, 17 lis 2006, 15:57

Informacje taką marszałek Rupnik przekazał jednemu z wójtów z powiatu . Z tego co sie orientuje ( nie mam TKK ) także Jacek Wożniak w TKK przyznał się że wie o takich kontaktach.
pakuś
Twardziel

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 17 lis 2006, 15:58

Ciekawe co z tą informacja, zrobi poseł Hoc.. oczywiście jeśli się potwierdzi.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez pakuś » piątek, 17 lis 2006, 15:59

Poza tym HB sprzedałby PiS z butami byle wygrać wybory . Ciekawe czy poseł Hoc wie o knowaniak protegowanego .
pakuś
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg