skanada w schronisku dla zwierząt

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Messenger » czwartek, 16 lis 2006, 20:12

15 tysięcy miał dac prezydent na schronisko ale to było przed pierwszą turą
Messenger
Ważniak

Postprzez mauritus » czwartek, 16 lis 2006, 20:39

wredniak napisał(a):
mauritus napisał(a):No, i dyrektor Tamborski odpowiedzialny za nadzór kierownika, czyli śmierć zwierząt w nagrodę został wybrany radnym. za[beeeeeep].............cie.

Mauritus, moze odpowiesz na takie pytania :
- czy MZZDiSjest prywatna firma ?
-co uczynil wlasciciel aby temu przeciwdzialac ?

Zapewniam Cię, że Karpiniuk odpowiadał za nadzór plecówek oświatowych, także Naczelnika.

Ja się nie uchylam od odpowiedzi, ale nie rozumiem Twoich pytań.
Dodam jeszcze więcej, Tamborski to człowiek przywieziony w teczce z Koszalina przez Karpiniuka, mierny ale wierny.
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 17 lis 2006, 15:06

Z tą miernością to bym nie przesadzał. Przyjrzyj się wynikom spółki.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Eureka » piątek, 17 lis 2006, 15:45

mauritus napisał(a):
wredniak napisał(a):
mauritus napisał(a):quote]quote]
Dodam jeszcze więcej, Tamborski to człowiek przywieziony w teczce z Koszalina przez Karpiniuka, mierny ale wierny.

Bejnarowicz również został przywieziony w teczce. Co to za dyrektór, którey pyta prezydenta, czy może kupić kilka puszek farby, bo młodzież chce pomalować rampy skateparku. Czy też mam powiedzieć: mierny ale wierny?
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » piątek, 17 lis 2006, 18:23

Arkadiusz K napisał(a):Z tą miernością to bym nie przesadzał. Przyjrzyj się wynikom spółki.

Przyjrzałem się tym psom i szefowi !
a jeżeli już rozmawiamy o wynikach spółek to przyjrzyj się wszystkim innym spółkom.
mauritus
Terminator

Postprzez wredniak » piątek, 17 lis 2006, 22:24

mauritus napisał(a):
wredniak napisał(a):
mauritus napisał(a):No, i dyrektor Tamborski odpowiedzialny za nadzór kierownika, czyli śmierć zwierząt w nagrodę został wybrany radnym. za[beeeeeep].............cie.

Mauritus, moze odpowiesz na takie pytania :
- czy MZZDiSjest prywatna firma ?
-co uczynil wlasciciel aby temu przeciwdzialac ?

Zapewniam Cię, że Karpiniuk odpowiadał za nadzór plecówek oświatowych, także Naczelnika.

Ja się nie uchylam od odpowiedzi, ale nie rozumiem Twoich pytań.

Nie rozmawiamy tu o Karpiniuku i placowkach oswiatowych tylko o schronisku dla zwierzat ktorego wlascicielem jest miasto.
Zadam ci w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanie skladajace sie z dwoch czesci. / mysle, ze zrozumiale nawet dla osoby z lekkim uposledzeniem rozwoju a takim osobnikiem nie jestes wiec czekam na odpowiedz/
- ile razy w czasie swojej kadencji pan prezydent ze swita przebywal za granica /np. w tzw. miastach partnerskich itp./
- ile razy w tym samym czasie pan prezydent / osobiscie/ przebywal w schronisku lub je kontrolowal ?
Stare powiedzenie mowi, ze "Panskie oko konia tuczy"

Jesli chodzi o Karpiniuka i Tamborskiego to odpowiem ci krotko - kiepski ten szef ktory nie potrafi zmobilizowac do pracy swoich zastepcow czy pracownikow. Jeszcze gorzej jesli nie umie ich kontrolowac.
wredniak
Ważniak

Postprzez j0shu4 » piątek, 17 lis 2006, 22:28

nie musi bywac w schronisku
ma od tego ludzi a takze dyrektora spolki ktory powinien sygnalizowac trudna sytuacje w schronisku , dlaczego tego nie zrobil ? przeciez dyrektor ma schronisko pod nosem i nic nie zauwazyl ?
prezydent nie musi takze wizytowac kazdego trawnika , toalty miejskiej czy przedszkola
u mojej corki w sali zajec jest za goraco to tez jego wina ?
nie przeginajcie z tymi oskarzeniami , susza w australii i tak nie zniknie
j0shu4
Moderator

Postprzez wredniak » piątek, 17 lis 2006, 23:07

j0shu4, generalnie masz racje ale nie w szczegolach. Nie interesuje mnie osoba ale problem.
Dobry gospodarz osobiscie sprawdza co sie dzieje na jego ziemi. Nie rzadzi zza biurka. Do zieleni jest troche blizej niz np. za Odre. Chyba sie z tym zgodzisz ?
Jesli w schronisku bylo naprawde tak zle to bardzo aktualna jest rowniez moja wypowiedz o organizacji pracy i kontroli. Chyba nie zaprzeczysz ?
Mysle, ze trzeba pokazac rowniez druga strone medalu. Nic na to nie poradze bo mam taki wredny charakter. :lol:
wredniak
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg