Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Stavro » czwartek, 16 lis 2006, 13:54

SatH^Raa napisał(a):
Stavro napisał(a):
slonkokg napisał(a):Tak jak Twoje rzucanie mięsem Stavro. To normalnie drażni oczy i podnosi cisnienie. Nie umiesz odpowiadać jakos łagodniej?

jeepi_srs, to jest własnie nawiązanie do mojego postu. I na tym kończe, bo kuźwa denerwuję sie za bardzo :evil:

nie rzucam miesem ...stwierdzam jak mysle...

W sumie tak jakby trochę rzuciłeś...

Uwaga do wszystkich: mniej emocji, więcej treści.

to zmien zeby bylo lagodnie...ja opcji edit nie posiadam... i sorki...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez QB » czwartek, 16 lis 2006, 14:22

gdyby ten nasz prezydent byl taki wspanialy jak pisza tutaj pisowscy piewcy to wygralby w 1 turze,jako urzedyjacy prezydent stał na lepszej pozycji,a tu niestety......

porazka boli i to z "nauczycielem wf-u", a pan Bieńkowski to co skończył Harvard, Oxford??
QB
Twardziel

Postprzez Stavro » czwartek, 16 lis 2006, 14:23

QB napisał(a):gdyby ten nasz prezydent byl taki wspanialy jak pisza tutaj pisowscy piewcy to wygralby w 1 turze,jako urzedyjacy prezydent stał na lepszej pozycji,a tu niestety......

porazka boli i to z "nauczycielem wf-u", a pan Bieńkowski to co skończył Harvard, Oxford??

mi do PiSu akurat baaaardzo daleeeekoooo...

a nie wazne co sie skonczylo...wazne co ma sie do zaprezentowania..

a Gromek nic nie chce pokazac ani powiedziec..czyli w domysle nic nie ma do przekazania...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez QB » czwartek, 16 lis 2006, 14:33

Gromek ma ta przewage iz wygral 1 ture, to Bienkowski musi atakowac, potrzeba mu takiej debaty, Gromek moze wiecej stracic niz zyskac wiec nie dziwie sie iz odmawia.

nie mowie ze to dobrze.
QB
Twardziel

Postprzez Mafi » czwartek, 16 lis 2006, 16:17

I bardzo dobrze, że wyszedł taki pomysł jak debata.

Ludzie mieli kilku kandydatów, na których głosowali, teraz zostało ich tylko dwóch... powinna odbyć się taka dyskusja między dwoma panami, którzy przedstawiliby wizję miasta i tego jak chca nim zarządzać + np. pytania od mieszkańców.

Nie każdy wie na kogo głosować- można to ludziom ułatwić.

Każdy z panów miałby szansę pokazać się z jak najlepszej strony :D

***Odmowa takiej debaty jest dla mnie niczym innym, jaktylko odwróceniem się od ludzi, którymi teoretycznie ma się rządzić przez najbliższe 4 lata, więc...
Zresztą no niestety... jako prezydent, czasem trzeba stanąć przed kamerą i powiedzieć coś mądrego czy rozmawiać z ludźmi- w końcu prezydent jest dla miasta i dla ludzi... dobry rzecznik prasowy to nie wszystko.
Ostatnio edytowano czwartek, 16 lis 2006, 16:25 przez Mafi, łącznie edytowano 1 raz
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez BLAaa » czwartek, 16 lis 2006, 17:12

Stavro napisał(a):a Gromek nic nie chce pokazac ani powiedziec..czyli w domysle nic nie ma do przekazania...

Byłem na dwóch z trzech debat prezydenckich i Ciebie tam nie widziałem, więc skąd wiesz, że ktos nie miał nic do powiedzenia?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Flo » czwartek, 16 lis 2006, 17:17

a ja mam pytanie. Czy Gromek publicznie wyrazil niechec do debaty, czy t tylko wymysl niejakiego Kalinowskiego z UM?
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Eureka » czwartek, 16 lis 2006, 17:18

Popieram decyzję Gromka.
Napiszę raz jeszcze, że Bieńkowski lubi debatować a Gromek pracować. Debata na przypodobanie się wyborcom nie jest potrzebna Gromkowi, bo za nim stoi kawał dobrej roboty. Bieńkowskiemu „pali się grunt pod nogami” i potrzebuje debaty, w której lepiej wciska „kit”. Gromek jest skutecznym w podejmowaniu decyzji a tych cech nie da się uwypuklić w debacie publicznej.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » czwartek, 16 lis 2006, 17:46

Flo napisał(a):a ja mam pytanie. Czy Gromek publicznie wyrazil niechec do debaty, czy t tylko wymysl niejakiego Kalinowskiego z UM?

Karpiniuk mu zakazał, bo się skompromituje i każdy licealista nawet wie o tym.
Jakich decyzji ? Wymieniaj.
mauritus
Terminator

Postprzez barmaid » czwartek, 16 lis 2006, 17:54

Ja tam nie oceniam ani jednego, ani drugiego. Mam do nich obu ostrozne podejście. Jeden osobiście zalazł mi za skórę, drugi zrobił coś co jest dla mnie wręcz dziwne...I wiele jest takich osób jak ja...niezdecydowanych.... Taka debata jest jak najbardziej potrzebna powiedziałabym nawet konieczna. Bardzo chętnie posłuchałabym...kogoś muszę wybrać... ;/
barmaid
Rycerz forum

Postprzez Flo » czwartek, 16 lis 2006, 17:54

mauritus napisał(a):
Flo napisał(a):a ja mam pytanie. Czy Gromek publicznie wyrazil niechec do debaty, czy t tylko wymysl niejakiego Kalinowskiego z UM?

Karpiniuk mu zakazał, bo się skompromituje i każdy licealista nawet wie o tym.
Jakich decyzji ? Wymieniaj.

Ale Karpiniuk gdzies w TV czy gazecie tak powiedzial? Fakty fakty nie plotki
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez stefan » czwartek, 16 lis 2006, 18:00

mauritus; odejdz chłopie z chonorem wszyscy wiedzą że jesteś w wielkiej panice ale i tak nie uratujesz stołka .to co wypisujesz jest wrecz obrzydliwe i ohydne i wszyscy powinni cie olać :evil:
stefan
Bywalec

Postprzez Konsul » czwartek, 16 lis 2006, 18:16

Eureka napisał(a):Popieram decyzję Gromka.
Napiszę raz jeszcze, że Bieńkowski lubi debatować a Gromek pracować. Debata na przypodobanie się wyborcom nie jest potrzebna Gromkowi, bo za nim stoi kawał dobrej roboty. Bieńkowskiemu „pali się grunt pod nogami” i potrzebuje debaty, w której lepiej wciska „kit”. Gromek jest skutecznym w podejmowaniu decyzji a tych cech nie da się uwypuklić w debacie publicznej.

Na jakiej podstawie tak uważasz? W ilu to debtach uczestniczył Bieńkowski, skoro według Ciebie tak je lubi. Debata jest po to, aby zamiast same opakowania zobaczyć co jest w środku. Czy warto zainwestować i "kupić" ten produkt? Podczas takiej debaty pan Gromek mógłby przedstawić jakie decyzje ma zamiar podjąć, ufam w Twe słowa, że skuteczne.
Zresztą debata, kiedy pozostaje tylko dwóch kandydatów jest czymś naturalnym w procesie wyborczym, i nie rozumiem, że w ogóle dyskutujemy na taki temat.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg