! Skanduję i nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktos sie wyłamuje w takim momencie.... 
m@dF napisał(a):Debata powinna sie odbyc, lecz powinna byc starannie przygotowana, zeby nie bylo takich kompromitacji typu "Irasiad" i "Z ziemii polskiej do Polski"
slonkokg napisał(a):
Przeciez w tym wszystkim chodzi o to, zeby ludzie nie obrażali, nie poniżali i potrafili zachować się z kulturą, bo narazie jak widać mało kto to potrafi. Jesli ma być debata tego typu, pełna chamstwa i buractwa, to lepiej niech dadzą sobie spokoj.
simplicissimus napisał(a):No to przykro mi to mówić, ale Janusz Gromek odmówił wszystkich debat. Sam proponowałem mu takową w Radio. Powiedział nie. Pytanie, czy to ostateczna decyzja. Odpowiedział, że tak, że on już debaty nie potrzebuje.
slonkokg napisał(a):SatH^Raa napisał(a):Demurrer napisał(a):Co to znaczy , że Pan Gromek "nie potrzebuje"?
Wydaje mi się, że jego sztab uważa, iż z kalkulacji głosów wynika, że wygra drugą turę. Realnie patrząc tak prawdopodobnie się stanie. Po co wtedy ryzykować starcie w debacie?
No własnie. Kto ma głosować na Gromka i tak zagłosuje, kto na Bieńkowskiego również. Bez organizowania debat.
Demurrer napisał(a):[
Co to znaczy , że Pan Gromek "nie potrzebuje"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości