Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mauritus » czwartek, 16 lis 2006, 08:52

Przepraszam jak uraziłem, ale to słowa wf-istów ze szkół kołobrzeskich.
Janusz Gromek nie uczy w szkole, bo podobno jest schorowany, a na fotkach udaje siatkarza i sportowca. No więc co jest ? Nie dziwię się , że uczniowie są notorycznie zwalniani z tego przedmiotu, skoro ich dyrektor tak niby może. Czy tak postępuje nauczyciel z powołania. Jaki daje przykład ?

Czy się mylę ?
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » czwartek, 16 lis 2006, 09:11

To, dlaczego J. Gromek nie może prowadzić zajęć nie powinno byc tematem publicznej debaty.

To, że nie musi odbywac żadnych debat z p. Bieńkowskim nie jest niczym nadzwyczajnym. Ja też uważam, że czas na debaty juz był. Kto i co z nich wyniósł - będzie procentowało w wyborach.
O ile dobrze pamietam, to TKK w ciągu ostatniej kadencji zapraszała p. Bieńkowskiego przed kamerę, ale też wielokrotnie odmawiał. Teraz mu się zachcialo debatować... Można wzorem Bohdana Smolenia powiedzieć - "Za późno, la la la la..."
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » czwartek, 16 lis 2006, 09:16

mauritus, jesteś bardziej żałosny niż myślałem.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » czwartek, 16 lis 2006, 09:20

Gromek boi się kompromitacji.
mauritus
Terminator

Postprzez ewe » czwartek, 16 lis 2006, 09:24

Po co ten kit wciskacie, że jak prezydentem będzie p. Gromek, to fundusze unijne odpłyną , widać , że macie ludzi za idiotów.
To oczywista bzdura. Tak też i wyborcy nie uwierzyli p. Rupnikowi, który również straszył , że tylko on może te fundusze ściągnąć .
To jest już maszyna , kóra pędzi sama. I prezydent miasta może najwyżej wybrać dobry pomysł do opracowania i wysłać go do akceptacji. Jeśli ktoś mówi inaczej , nie rozumie tej maszyny.
ewe
Gwiazdor

Postprzez M@dF » czwartek, 16 lis 2006, 09:27

mauritus napisał(a):Gromek boi się kompromitacji.

Kompromitacją to jest Henryk i czas zeby dal sobie spokój z polityką.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez EKG » czwartek, 16 lis 2006, 09:33

Ulan, Gromek i Klimczak - to była dla mnie czołówka kołobrzeskich krasomówców.
Ech, ileż oni mieli do powiedzenia. I w jaki prosty, przystępny sposób. :lol: :lol: :lol:
Będzie mi brakowało języka: "nawiedzonego kaznodziei-zaprawdę powiadam wam (to mówiłem ja Ulan prezes klubu" , "jąkały, nawet jak wiem to nie powiem bo nie potrafię" no i ten "dobroduszny wujek z szatni za boiskiem-nie ma co pieprzyć jest tak i tak, he,he,he, no nie Jasiu." :wink:
EKG
Ważniak

Postprzez Flo » czwartek, 16 lis 2006, 09:55

slonkokg napisał(a):
mauritus napisał(a):Gromek boi się kompromitacji.

Mauritus, Ty tez sie kompromitujesz. Albo nie potrafisz pogodzic sie z faktem opuszczenia swojego siedziska, albo jestes zaslepiony we władze H.B., albo siedzisko uderzyło Tobie do łba, albo nie potrafisz inaczej rozegrac pewnych kwestii, prócz jechania po ludziach, obrażania ich itp. Jestescie siebie warci w tym Urzedzie Miasta. Ty, prezydent i cała reszta. Zero kultury, zero jakichkolwiek manier, nic. Ża-łos-sne :evil: I pomyśleć, że byłeś pedagogiem... Fuj i psie :suchy: [smilie=yucky.gif] Z perspektywy czasu jestem w stanie wyciągnąc pewne wnioski z przeszłości ... Nieładnie.

popieram w calej rozciaglosci, skad tyle żałości w jednym czlowieku? Wyborcy mieli racje nie wybierajac go na radnego. Chwala im za to

Odnosnie tematu...debaty sa wymyslone tylko po to zeby obrazac sie wzajemnie. W cywylizowanym swiecie nie powinno byc debat bo ludzie nie potrafia sie na nich zachowac.
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Demurrer » czwartek, 16 lis 2006, 10:06

Flo napisał(a):

Odnosnie tematu...debaty sa wymyslone tylko po to zeby obrazac sie wzajemnie. W cywylizowanym swiecie nie powinno byc debat bo ludzie nie potrafia sie na nich zachowac.

W najbardziej zaawansowanej i doświadczonej demokracji w USA debaty są podstawowym elementem rozgrywki wyborczej - często decydującym.

W cywilizowanym świecie dyskusja o rozwiązywaniu konkretnych problemów powinna być podstawą do podejmowania decyzji na kogo głosować.

W niecywilizowanym świecie wystarczy się oplakatować.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Flo » czwartek, 16 lis 2006, 10:19

w sumie racja bo to nie kandydaci sie obrazaja a ich poplecznicy. Ale jesli ktos nie chce debaty, albo sie waha, albo nie dal odpowiedzi to nie znaczy ze trzeba go zrownac z ziemia
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg