BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a):Kononowicz rzekłby - i w ogóle wszystko zlikwidować.
Kononowicz - mistrz świata lansu. Widział ktos, żeby w kilka dni dotrzeć do kilku milionów ludzi? I do tego nie wydając kasy??
jest the best

BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a):Kononowicz rzekłby - i w ogóle wszystko zlikwidować.
Kononowicz - mistrz świata lansu. Widział ktos, żeby w kilka dni dotrzeć do kilku milionów ludzi? I do tego nie wydając kasy??

McCool napisał(a):Po prostu wydaje mi się, że nasza demokracja a raczej nasza mentalność jest niedojrzała do zniesienia "ciszy wyborczej".
Co do merytoryki. Wyniki wybór wykazały, że merytoryka jest najmniej istotna dla wyborców w tej politycznej rozgrywce.

Demurrer napisał(a):McCool napisał(a):Po prostu wydaje mi się, że nasza demokracja a raczej nasza mentalność jest niedojrzała do zniesienia "ciszy wyborczej".
Co do merytoryki. Wyniki wybór wykazały, że merytoryka jest najmniej istotna dla wyborców w tej politycznej rozgrywce.
Podstawa to się dobrze oplakatować,
a najlepiej całe miasto
i wszystkie lodówki..
od środka oczywiście.
McCool napisał(a):W naszym kraju po prostu opłaca się być oszołomem

Stavro napisał(a):Demurrer napisał(a):McCool napisał(a):Po prostu wydaje mi się, że nasza demokracja a raczej nasza mentalność jest niedojrzała do zniesienia "ciszy wyborczej".
Podstawa to się dobrze oplakatować,
a najlepiej całe miasto
i wszystkie lodówki..
od środka oczywiście.
u mnie ktos nawet z toalety wyskoczyl...

Stavro napisał(a):Konsul napisał(a):Jeżeli podczas ciszy wyborczej to ukręć łeb, a jak nie, to puść szczura wolno.
a to nie bedzie znecanie sie nad zwierzatkamito nie bedzie POwazne przestepstwo
![]()
Konsul napisał(a):McCool napisał(a):W naszym kraju po prostu opłaca się być oszołomem
To znaczy mieć poglądy prawicowe, umieć je wyartykułować i nie wstydzić się ich. Bo ktoś ma inny światopogląd, bo ceni inne wartości i inaczej patrzy na świat. No myślałem, że lewica słynie z tolerancji, ale chyba jednak z nią kiepsko

McCool napisał(a):Konsul napisał(a):McCool napisał(a):W naszym kraju po prostu opłaca się być oszołomem
To znaczy mieć poglądy prawicowe, umieć je wyartykułować i nie wstydzić się ich. Bo ktoś ma inny światopogląd, bo ceni inne wartości i inaczej patrzy na świat. No myślałem, że lewica słynie z tolerancji, ale chyba jednak z nią kiepsko
Tu nie o tolerancję chodzi, bo ja np bardzo tolerancyjny jestem.
Tak, ładnie piszesz, poglądy ma, nie wstydzi się, pewien siebie chłop jest, ale tu mi przychodzi raczej na myśl hasło "prawie jak polityk... ale prawie robi ogromną różnicę"
McCool napisał(a):Co do merytoryki. Wyniki wybór wykazały, że merytoryka jest najmniej istotna dla wyborców w tej politycznej rozgrywce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości