Vin napisał(a):jeepi_srs napisał(a):Vin napisał(a):tak bylo jest i bedzie
i nie ma co walic glowa w mur
nic tego nie zmieni
Ale czy uwazasz, ze jesli nawet zostalby Gromek prezydentem to potrzebne sa zmiany w spolkach miejskich ?
Ja i zapewne duzo ludzi jest przeciwne zmiana majacym na celu wprowadzenie osob ze swojego sztabu tak w ramach podziekowania za kampanie.
hmmm
no w porcie na przyklad koniecznie
obecny dyrektor portu nie ma pojecia o tym co robi
w zieleni - swietnie sobie radzi, nie potrzeba zmian
ewe napisał(a):Ja myślę , że to po prostu jest takie straszenie zmianami. Ciąg dalszy kampanii.
SatH^Raa napisał(a):
Z drugiej strony trochę to rozumiem. Przy atmosferze bezpardonowej walki politycznej trudno się otaczać ludźmi z drugiego obozu, skoro ma się możliwości żeby ich wymienić. Zwłaszcza w bezpośrednim otoczeniu. ..
jeepi_srs napisał(a):Vin napisał(a):jeepi_srs napisał(a):Vin napisał(a):tak bylo jest i bedzie
nic tego nie zmieni
Ale czy uwazasz, ze jesli nawet zostalby Gromek prezydentem to potrzebne sa zmiany w spolkach miejskich ?
Ja i zapewne duzo ludzi jest przeciwne zmiana majacym na celu wprowadzenie osob ze swojego sztabu tak w ramach podziekowania za kampanie.
hmmm
Ok. Co do portu nie znam sytuacji.
Jesli chodzi o Zielen to obecny dyrektor zostal starosta wiec nie bedzie juz sprawowal funkcji.
Watpie zeby byly jakies zastrzezenia co do pozostalych spolek.
Konsul napisał(a):jeepi_srs napisał(a):Vin napisał(a):jeepi_srs napisał(a):Vin napisał(a):tak bylo jest i bedzie
nic tego nie zmieni
hmmm
Ok. Co do portu nie znam sytuacji.
Jesli chodzi o Zielen to obecny dyrektor zostal starosta wiec nie bedzie juz sprawowal funkcji.
Watpie zeby byly jakies zastrzezenia co do pozostalych spolek.
Obecny dyrektor "Zieleni" został radnym powiatowym, a czy starostą, kto wie kto wie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości