cisza wyborcza

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » sobota, 11 lis 2006, 21:25

Simpli, możesz się nie zgadzać. dziś w Faktach TVN wypowiedział się na ten temat przedstawiciel PKW i to potwierdził. Autobus z Centroprawicą i Bienkowskim powinien stac w miejscu.
Mauritius, powaznie widziałeś autobus z Rupnikiem??
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mtex » niedziela, 12 lis 2006, 10:52

Simpli napisał - "A jak sobie założę dzisiaj kurtkę i czapkę z wizerunkiem Dąbkowskiego i pójdę po bułki do "Mielnika", to też złamię ciszę wyborczą? Niech sobie eksperci tego rodzaju opinie wsadzą do kosza"
Ja sobie nie wyobrażam Ciebie ( przy tak ewidentnym Twoim zaangażowaniu ) w kurtce z Dąkowskim czy tez z kim innym. Nawet nie trzeba pisać czyją kurtke "nosisz " wszyscy i tak to widzą ,wiedzą i czują, a twoje niezgadzanie się z opinią przedstawiciela PKW jest żałosne przy Twoim pryncypialnym podejściu do wyroków czy też postanowień sądów.
mtex
Bywalec

Postprzez dziewuszka » niedziela, 12 lis 2006, 17:24

simplicissimus napisał(a):Policja zatrzymała dwa autobusy z plakatami kandydata SLD.

No popatrz... i natępni nie interpretują przepisów w taki sposób jak Ty.. :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez dziewuszka » niedziela, 12 lis 2006, 17:48

Simpli, ja po prostu uwielbiam to Twoje ****** kotka za pomocą młotka, o odwracaniu go ogonkiem juz nawet nie wspomnę. Cisza, to cisza... I nie ma "półciszy"... Pozdrawiam, jak zwykle bardzo ciepło :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez rewo » niedziela, 12 lis 2006, 17:52

Taka interpretacja jest zupełnie niespójna i nielogiczna. Albo proceder ten jest dozwolony i w przed dzień wyborów i w dniu głosowania, albo zabroniony tak wczoraj jak i dzisiaj.
Ideą ciszy wyborczej jest danie czasu na spokojne zastanowienie, skoro juz uznamy to za zasadne to regulujące tę kwestię przepisy powinny obowiązywać w niezmienionym kształcie, aż do momentu zakończenia głosowania, czyli do 20.00.
rewo
Dyskutant

Postprzez dziewuszka » niedziela, 12 lis 2006, 18:03

Simpli, a nie przyszło Ci na myśl, że policjanci po prostu nie byli dobrze poinformowani? I po prostu nie wiedzieli, że powinni zareagować?
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg