gdzie kto pije?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » piątek, 10 lis 2006, 19:19

Ok, zobaczymy dla kogo puchar miodu, a dla kogo goryczy. Kto tak naprawdę wygrał, to się okaże po zawarciu koalicji, i kto będzie rządził ten wygra. Vide wybory do parlamentu.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 10 lis 2006, 20:15

Na pohybel tym, czy tamtym, to było nawiąznie do filmu, którego sponsorem był związek kynologiczny :D
Księga toastów to jest "gruba" i na każdą okazję ma wiele przykładów.
Tak dużo nie chce prezydentury Twojego nowego "kolegi" partyjnego?
Tak się domyślałem, natomiast elektorat raczej bardziej niepijący zadecyduje. Ale będzie fajnie, nie?
I cztery lata posuchy może być, to i wilebłąd paść może, a co dopiero człowiek.
Ale, że wszystkich szanuję i lubię, to każdemu życzę powodzenia w wyborach, i dobrego wyniku, co by się kaska za kampanię zwróciła.
Pozdrawiam serdzecznie, zwłaszcza spadochroniarzy, nomen omen, mają czerwone berety :))))
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » piątek, 10 lis 2006, 20:20

Achajo - Twoje zdrowie

Życzę powodzenia w wyborach, mimo że nie moja opcja :)

Konsul - czerwoni już nie wrócą. Nawet BLaa jakiś taki żelowy się zrobił :wink:
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 10 lis 2006, 20:46

radny Kruszewski :lol:

co wygrałam ? :P

a może mogę sobie wybrać nagrodę ? :P
Vin
Uzależniony

Postprzez Konsul » piątek, 10 lis 2006, 21:26

Achaja napisał(a):
Konsul napisał(a):N
Tak dużo nie chce prezydentury Twojego nowego "kolegi" partyjnego?
:))))

no i widzisz jesteś w błędzie - nie należe do zadnej partii, więc nie wiem o co Ci chodzi

i powtórze sie... nie wiem czy wygram, choć jest logicznym, że skoro wystartowałam chciałabym należeć do tych wybranych...

ale z uwagi na dobro miasta - daj Boże byśmy w Radzie mieli mądrych ludzi, takich którzy pracują na jego rzecz, a nie oszołomów, bo patrząc na minioną kadencje kilku bym naliczyła, a to nie jest wskazane dla rozwoju naszego miasta

np. cytuje z pamięci "Proponuje by były kluby radnych jednoosobowe, założył bym swój i można by było zwracać się do mnie zwracać PANIE PRZEWODNICZĄCY”

mała zagadka pamiętacie kto to powiedział?

Zgadka prosta. Achajo to teraz najlepiej być bezpartyjnym? Pytam, bo nie wiem, taka moda nastała? Ciekawe co na następne sezony będzie tip top? Rozumiem, że się dostosujesz?
Ale ok, koniec tematu. Powodzenia.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 10 lis 2006, 21:43

Jak się nie mylę, to około roku wstecz startowała Pani z SDPL do sejmu. I nagle wskutek porażki światopogląd taki apolityczny nastał? Ok. Tak czy inaczej moje gratulacje z okazji objęcia mandatu Radnego Rady Miejskiej Kołobrzeg.
Jestem pierwszy, przynajmniej oficjalnie. I kończę tą dyskusję, co złego to nie ja.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » sobota, 11 lis 2006, 21:28

Demurrer napisał(a):Konsul - czerwoni już nie wrócą. Nawet BLaa jakiś taki żelowy się zrobił :wink:

Ale [beeeep]... Zakładam się, że czerwonka w Kołobrzegu i powiecie weźmie więcej mandatow niż PiS.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » sobota, 11 lis 2006, 21:55

Myślę, że tu bardziej chodziło o stałość w poglądach tej czerwonki, jak to określasz. I zbieżność stanowisk, przynajmniej w Kołobrzegu, z PO. W sumie to jest dziwne, a może nie.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg