kulA napisał(a):Flo napisał(a):pogodzicie sie chlopaki z tym ze Juve wraca i kopie dupy wasztm druzyna
zadnej mojej druzynie nie kopie, i jeszcze dlugo nie skopie, wpierw musze do pucharow europejskich sie zakwalifikowac

Flo napisał(a):kulA napisał(a):Flo napisał(a):pogodzicie sie chlopaki z tym ze Juve wraca i kopie dupy wasztm druzyna
zadnej mojej druzynie nie kopie, i jeszcze dlugo nie skopie, wpierw musze do pucharow europejskich sie zakwalifikowac
nic nie musisz, po co sie kulA do pucharow pchasz co?

kulA napisał(a):Flo napisał(a):kulA napisał(a):Flo napisał(a):pogodzicie sie chlopaki z tym ze Juve wraca i kopie dupy wasztm druzyna
aj tam, literowka, wiadmomo o co chodzi
Flo napisał(a):kulA napisał(a):Flo napisał(a):kulA napisał(a):Flo napisał(a):pogodzicie sie chlopaki z tym ze Juve wraca i kopie dupy wasztm druzyna
dobra dobra, pewnie chcesz UEFA zdobyc
Juve wraca do Serie A i zaczyna walczyc o puchary, proste. Jeden sezon posuchy
kulA napisał(a):Flo napisał(a):kulA napisał(a):Flo napisał(a):kulA napisał(a):Flo napisał(a):pogodzicie sie chlopaki z tym ze Juve wraca i kopie dupy wasztm druzyna
dobra dobra, pewnie chcesz UEFA zdobyc
Juve wraca do Serie A i zaczyna walczyc o puchary, proste. Jeden sezon posuchy
dwa, bo z pucharu wloch odpadli i nie pokaza sie w europie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości