objawy buractwa w mieście

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez ewe » wtorek, 7 lis 2006, 09:55

report napisał(a):niezłe jest tez kichanie w sklepie w kolejce na żarcie które stoi na ladzie... widziałem taką akcje na dubois w piekarniczo-miesno-monopolowym-ogólnospożywczym...

a przy okazji przypomniała mi się jedna laska, która każda torebkę przed otwarciem musi poslinic i podmuchać... wpadam na nią czasem... jedyny ratunek to - krzyknąć, o cholera zapomniałem portfela i spylić...

Mówisz o sklepie na U.Lubelskiej ?
Ale wykręt dobry.
ewe
Gwiazdor

Postprzez Didi » wtorek, 7 lis 2006, 10:10

Najwiekszym buractwem w czasie wyborow i po nich sa pozostawione plakaty na slupach scianach i innych elementach na ktorych mozna je znalesc, znane przypadki z poprzednich wyborow oklejania sie na klatkach i drzwiach do budynkow energetyki, miejmy nadzieje ze w tym roku panowie posprztaja po sobie i to dokladnie a media mogly by ich dopilonowac wraz ze straza miejska ...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez barmaid » wtorek, 7 lis 2006, 10:14

Dla mnie może nie buractwo...ale brak smaku, to standy kartonowe tych co się zwą "Przedsiębiorczy Kołobrzeg" żenujace, obleśne...a po ostatnich wiatrach.... szkoda gadać. Kto im pozwolił takie paskudztwo postawić w mieście...??
barmaid
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » wtorek, 7 lis 2006, 10:46

Pieski sikające do piaskownicy.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez FiDo » wtorek, 7 lis 2006, 11:52

przyjsc na zlot forum, nie przywitac sie i nie przedstawic. tylko obserwowac. TAK STAVRO TO DO CIEBIE :lol: :twisted:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Flo » wtorek, 7 lis 2006, 12:33

FiDo napisał(a):przyjsc na zlot forum, nie przywitac sie i nie przedstawic. tylko obserwowac. TAK STAVRO TO DO CIEBIE :lol: :twisted:

buractwo nr 1
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez McCool » środa, 8 lis 2006, 23:13

Największym objawem buractwa są buraki, które wytykają innym burakom to że są burakami, mimo tego że sami wcale nie są mniejszymi burakami od tamtych buraków.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Vin » środa, 8 lis 2006, 23:21

zero info gdzie czeka na mnie urna do ktorej mam wrzucic kartke z moim X przy nazwisku kandydata, za to info, ze prezydent bedzie jakies spotkanie z mieszkancami organizowal wywiesili we wszystkich klatkach na calej ulicy, jakby to bylo cos nadzwyczajnego
Vin
Uzależniony

Postprzez redlovebloodgirl » środa, 8 lis 2006, 23:42

NataliaW napisał(a):Ale jak już jesteśmy przy wodce, to za buractwo uważam picie piwa w przedziale.

a w autobusie? w wakacje jechalam pksem z kg do tarnowa i nie dosc ze chlopak obok mnie oblal mi spodnie piwem to jeszcze pozniej przysnal sobie na moim ramieniu :shock: jak sie obudzilam to nie wiedzialam co zrobic-budzic go czy nie....
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez FiDo » środa, 8 lis 2006, 23:45

redlovebloodgirl napisał(a):
NataliaW napisał(a):Ale jak już jesteśmy przy wodce, to za buractwo uważam picie piwa w przedziale.

a w autobusie? w wakacje jechalam pksem z kg do tarnowa i nie dosc ze chlopak obok mnie oblal mi spodnie piwem to jeszcze pozniej przysnal sobie na moim ramieniu :shock: jak sie obudzilam to nie wiedzialam co zrobic-budzic go czy nie....

normalka. jak ja jezdze to czesto ktos pije. Ty z facetem na ramieniu wygladalas normalnie, wyobraz sobie , ze na mnie sie tez jakis gosc pokladal. musialem go odpychac co chwila :lol:

najgorzej to i tak z Natalia sie jedzie autobusem :twisted: jak sie ta rozepcha na siedzeniu to nie ma **** we wsi
FiDo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark