debata z udziałem kandydatów na prezydenta Kołobrzegu

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » wtorek, 7 lis 2006, 20:47

Eureka napisał(a): Historykiem nie jestem z zawodu i chętnie przeczytałem Twój post. Nie bądź tak napompowany powagą swojej pozycji zawodowej. .

O chwileczkę, chwileczkę :)
Nie odwracaj kota ogonem. To Ty mi pierwszy zrobiłeś wykład z historii. Błędny w dodatku.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Eureka » wtorek, 7 lis 2006, 21:22

Demurrer napisał(a):
Eureka napisał(a): Historykiem nie jestem z zawodu i chętnie przeczytałem Twój post. Nie bądź tak napompowany powagą swojej pozycji zawodowej. .

O chwileczkę, chwileczkę :)
Nie odwracaj kota ogonem. To Ty mi pierwszy zrobiłeś wykład z historii. Błędny w dodatku.

Cieszy mnie, że pogłębiłeś swoją wiedzę i mnie zaproponowałeś uzupełnienie. Ja z ochota skorzystałem z materiałów, które wkleiłeś. Nie nazywaj wykładem tego, co nie było zaplanowane z mojej strony.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » środa, 8 lis 2006, 21:52

Od samego początku podkreślam , że Janusz Gromek nie ma wiedzy i umiejętności, jest tylko jeden gorszy od niego kandydat , pan w mundurze. Znamy się , ale takie są fakty.
mauritus
Terminator

Postprzez McCool » środa, 8 lis 2006, 22:14

Co wcale nie oznacza że wyborcy go nie kupią...

:help:
McCool
Rycerz forum

Postprzez Vin » środa, 8 lis 2006, 22:15

zmanipulowani wyborcy

:lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez stefan » środa, 8 lis 2006, 22:25

MAURITIUS SKAD TY WIESZ ZE JANUSZ GROMEK NIE MA WIEDZY ? TYLE LAT BYĆ DYREKTOREM I ROZWINĄĆ JE TO JEST WG. CIEBIE NIEWIEDZA? ŻAŁOSNY JESTEŚ TY I MCCOOL. ZŻERA CIE\\WAS JAKAS ZAWIŚC ALBO MACIE W TYM SWOJE INTERESY
NIE CHCE TAKIEJ WIEDZY (NAJPIERW Z MOSKWY A TERAZ NIBY DEMOKRATA) WOLE OTWARTOŚĆ I SZCZEROŚĆ DO LUDZI NIŻ TEŻ CIĄGLE ZADUFANY I OBRAŻONY NA WSZYSTKICH OBECNY.
stefan
Bywalec

Postprzez McCool » środa, 8 lis 2006, 22:28

Aaaa Panie Moderatorze - stefan na nas krzyczy, daj mu Pan klapsa :(

A tak wracając do tematu. Szanse na wykazanie się swoją wiedzą były - oceń obiektywnie: jak zostały one spożytkowane przez Twojego kandydata?
McCool
Rycerz forum

Postprzez Eureka » środa, 8 lis 2006, 22:32

mauritus napisał(a):Od samego początku podkreślam , że Janusz Gromek nie ma wiedzy i umiejętności, jest tylko jeden gorszy od niego kandydat , pan w mundurze. Znamy się , ale takie są fakty.

Znam Pana Janusza Gromka i nie wiem, o jakim braku wiedzy i umiejętności mówisz. Ja sądzę, że Jego wiedza i umiejętności są wystarczająco duże, by być lepszym prezydentem niż obecny. Powala swoich adwersarzy umiejętnością komunikowania się z ludźmi, co jest niezbędne na stanowisku prezydenta. Wasza „wielka wiedza i umiejętności" razem wzięte, bledną przy osobowości Janusza Gromka.
Eureka
V.I.P

Postprzez Eureka » środa, 8 lis 2006, 22:51

simplicissimus napisał(a):
Eureka napisał(a):Znam Pana Janusza Gromka i nie wiem, o jakim braku wiedzy i umiejętności mówisz. Ja sądzę, że Jego wiedza i umiejętności są wystarczająco duże, by być lepszym prezydentem niż obecny. Powala swoich adwersarzy umiejętnością komunikowania się z ludźmi, co jest niezbędne na stanowisku prezydenta. Wasza „wielka wiedza i umiejętności" razem wzięte, bledną przy osobowości Janusza Gromka.

Dzisiaj miałem zajęcia ze studentami. Nikt nie miał wątpliwości, co potrafi Janusz Gromek, a co jest fikcją, wykreowaną na potrzeby kampanii. Eureka, to bardzo proste. Tak jak ty wykorzystujesz nazwę grupy inicjatywnej w swojej kampanii wyborczej, a wcześniej wciskałeś mi kit, że nie zamierzasz startować w wyborach. Tacy jesteście w praktyce, wy, politycy. Wszyscy jesteście tacy sami. Po prostu.

Czy nie zauważyłeś, że na okres kampanii wyborczej zawiesiliśmy działalność? Nie mieliśmy zamiaru startować w wyborach samorządowych, ale po tym, jak zostaliśmy potraktowani przez prezydenta i starostwo, postanowiliśmy ubiegać się o mandaty radnych. Dobrze by było, gdyby każdy kandydat włożył tyle pracy, co my i miał tak jasny program. Przecież tu chodzi o pozyskania środków finansowych, które należy liczyć w milony euro.
Pogadaj o naszej decyzji z Panem M.J., który również nas namawiał do startowania. Chyba mądrości Pana M.J. nie podważysz.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » środa, 8 lis 2006, 22:56

Eureka napisał(a):
mauritus napisał(a):Od samego początku podkreślam , że Janusz Gromek nie ma wiedzy i umiejętności, jest tylko jeden gorszy od niego kandydat , pan w mundurze. Znamy się , ale takie są fakty.

Znam Pana Janusza Gromka i nie wiem, o jakim braku wiedzy i umiejętności mówisz. Ja sądzę, że Jego wiedza i umiejętności są wystarczająco duże, by być lepszym prezydentem niż obecny. Powala swoich adwersarzy umiejętnością komunikowania się z ludźmi, co jest niezbędne na stanowisku prezydenta. Wasza „wielka wiedza i umiejętności" razem wzięte, bledną przy osobowości Janusza Gromka.

Pamiętam pytanie do kandydata Gromka: czy pan chce wspierać przedsiębiorców i jak - tak(koniec odpowiedzi) dzisiaj to było .... przemilczmy.
Widzę fotkę z piłką do siatkówki i pytam gdzie i kiedy, idź zapytać nauczycieli (podobno Janusz jest aktywny , a nie może uczyć przedmiotu)
Ja nie lubię jak mi się wciska kit, ja się po prostu boję , że kandydat Gromek pomyli np. wydatki z dochodami budżetu.
Zabawny jest - ok, ale w jego szkole pracować bym nie chciał.
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » środa, 8 lis 2006, 23:02

mauritus napisał(a):
Eureka napisał(a):

Pamiętam pytanie do kandydata Gromka: czy pan chce wspierać przedsiębiorców i jak - tak(koniec odpowiedzi) dzisiaj to było .... przemilczmy.
Widzę fotkę z piłką do siatkówki i pytam gdzie i kiedy, idź zapytać nauczycieli (podobno Janusz jest aktywny , a nie może uczyć przedmiotu)
Ja nie lubię jak mi się wciska kit, ja się po prostu boję , że kandydat Gromek pomyli np. wydatki z dochodami budżetu.
Zabawny jest - ok, ale w jego szkole pracować bym nie chciał.

Bo dla dyrektora jest tylko jedno miejsce.
Eureka
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg