mauritus napisał(a):Vin u Ciebie też brak argumentów.
i co z tego ?
bardzo lubie tkk bo tak
i tyle
lalalaaaaaaaaaaaaaaaa
buziaki
Konsul napisał(a):A właśnie, że nie. TKK to najbardziej nieobiektywna i stronnicza telewizja, wybiórczo pokazująca rzeczywistość. I co? Będę krytykował, i co mi zrobisz?![]()
No nie jesteście obiektywni Report, no jakoś nie wychodzi to Wam. I dobrze, nie musicie. Wasze prawo. Tylko, że czar obiektywnego dziennikarza prysł, i to Cię wkurza?
Konsul napisał(a):A właśnie, że nie. TKK to najbardziej nieobiektywna i stronnicza telewizja, wybiórczo pokazująca rzeczywistość. I co? Będę krytykował, i co mi zrobisz?![]()
No nie jesteście obiektywni Report, no jakoś nie wychodzi to Wam. I dobrze, nie musicie. Wasze prawo. Tylko, że czar obiektywnego dziennikarza prysł, i to Cię wkurza?
report napisał(a):Vin napisał(a):chyba nie sa od poprawiania samopoczucia prezydenta i urzednikow, tak ?
Vin - upijemy sie kiedy... ?
Vin napisał(a):report napisał(a):Vin napisał(a):chyba nie sa od poprawiania samopoczucia prezydenta i urzednikow, tak ?
Vin - upijemy sie kiedy... ?
oczywiście
koniecznie
w niedziele ide gdzies tam
lalalaaaaaaaaaaaaaaa ale mi tu zanetka laaaaaaaaadnie graaaaaaa lalalalalaaaaa :- p
etranger napisał(a):mauritus napisał(a):Vin u Ciebie też brak argumentów.
Czaruś spakowałeś się? Pomóż Piotrowi pakować plecak.

ewe napisał(a):Nie zgodzę się z toba DEMURRER.
Jeśli wygra p.Gromek , to TKK i jej dziennikarze na tym stracą . No bo kogo będą krytykować.
Nie będzie roboty itd.
Więc mnie nie dziwi , że np: REPORT w podpisie po cichu życzy wygranej p.Bieńkowskiemu![]()
MOże to dziwne , ale powinni się nad tym zastanowić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości