simplicissimus napisał(a):BLAaa napisał(a):Ciekawe, czy mnie przeprosi Komitet Wyborczy Centroprawica Razem, który nielegalnie zakleił moje i nie tylko zdjęcie na legalnym plakacie wyborczym, wiszącym legalnie, na opłaconym miejscu na słupie ogłoszeniowym?
Ciekawe, czy to udowodnisz w sądzie i czy publicznie to powtórzysz. Jeśli tak, daj znać.
Konsul napisał(a):I znowu uciekamy od tematu. Czy poseł Karpiniuk zrobił to co mu nakazał sąd czy nie? Bo nie wiem.

BLAaa napisał(a):Ciekawe, czy mnie przeprosi Komitet Wyborczy Centroprawica Razem, który nielegalnie zakleił moje i nie tylko zdjęcie na legalnym plakacie wyborczym, wiszącym legalnie, na opłaconym miejscu na słupie ogłoszeniowym?
qrczak napisał(a):Konsul napisał(a):I znowu uciekamy od tematu. Czy poseł Karpiniuk zrobił to co mu nakazał sąd czy nie? Bo nie wiem.
Jest tak dobrym prawnikiem, że się wykręci od tego. No i jest tak dobrym posłem, że się tym bardziej wykręci od tego.

mauritus napisał(a):BLAaa napisał(a):Ciekawe, czy mnie przeprosi Komitet Wyborczy Centroprawica Razem, który nielegalnie zakleił moje i nie tylko zdjęcie na legalnym plakacie wyborczym, wiszącym legalnie, na opłaconym miejscu na słupie ogłoszeniowym?
Możesz isć do sądu
Konsul napisał(a):qrczak napisał(a):Konsul napisał(a):I znowu uciekamy od tematu. Czy poseł Karpiniuk zrobił to co mu nakazał sąd czy nie? Bo nie wiem.
Jest tak dobrym prawnikiem, że się wykręci od tego. No i jest tak dobrym posłem, że się tym bardziej wykręci od tego.
Znaczy krętacz
qrczak napisał(a):Konsul napisał(a):qrczak napisał(a):Konsul napisał(a):I znowu uciekamy od tematu. Czy poseł Karpiniuk zrobił to co mu nakazał sąd czy nie? Bo nie wiem.
Znaczy krętacz
Jak śmiesz tak o pośle![]()
![]()
Czuję się urażony, a Ty powinieneś się wstydzić tak o przedstawicielu ludu. Ciesz się, że do wyborów nie startuje bo byś powędrował pod tryb wyborczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości