Karpinuk przeprosi Bieńkowskiego

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » czwartek, 2 lis 2006, 21:28

mauritus napisał(a):Jakieś fakty, liczył ktoś, widział je, zna drukarnię i koszty ?

no niestety - traktuję to pytanie jako prowokację - wiem o tym minimum z 10 osób - daj spokój - liczysz, że wyciagniesz informacje - oj naiwny...

liczysz na nazwiska, dane osób które w otoczniu i są przerazone tym co wyrabiacie? - żałość, cd,.
report

Postprzez mauritus » czwartek, 2 lis 2006, 21:35

Rozmawiajmy o faktach , jak wiesz ile i za ile to wal.
mauritus
Terminator

Postprzez Wirnik » czwartek, 2 lis 2006, 22:40

...a kto przeprosi nas za drogę w podczelu ?.....
Wirnik
Dyskutant

Postprzez report » czwartek, 2 lis 2006, 23:33

mauritus napisał(a):Rozmawiajmy o faktach , jak wiesz ile i za ile to wal.

napisz mi tu otwarcie, że Ty o tym nic nie wiesz - i napisz mi tu otwarcie, ze nie masz z tym nic wspólnego...
report

Postprzez mtex » piątek, 3 lis 2006, 08:27

Wałkujecie temat ulotek TBS a wytlumaczenie może być całkiem banalne - oto jedna z mozliwych wersji " Siedzial pan C. i muślal jak tu zareklamować firme i siebie - wpadl na pomysl ulotki - już mial ją opracowana gdy złośliwy trojan zżarl mu jego zdjecia z ulotki, nie mial innych zdjęć na biurku tylko swojego idola ,to je wkleił i tylko ludzie nierozumni nazywają to kampania wyborcza a nie tak jak miało być akcją promocyjną TBS
mtex
Bywalec

Postprzez Elfik » piątek, 3 lis 2006, 08:58

mtex napisał(a):Wałkujecie temat ulotek TBS a wytlumaczenie może być całkiem banalne - oto jedna z mozliwych wersji " Siedzial pan C. i muślal jak tu zareklamować firme i siebie - wpadl na pomysl ulotki - już mial ją opracowana gdy złośliwy trojan zżarl mu jego zdjecia z ulotki, nie mial innych zdjęć na biurku tylko swojego idola ,to je wkleił i tylko ludzie nierozumni nazywają to kampania wyborcza a nie tak jak miało być akcją promocyjną TBS

To by wyjaśnialo dlaczego prezydent w sądzie stwierdził, że nic nie wiedzial o ulotkach :lol:
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez mtex » piątek, 3 lis 2006, 09:12

Możnaby wręcz powiedzieć ,że był to nieświadomy sabotaż ze strony pana C. :lol:
mtex
Bywalec

Postprzez BLAaa » piątek, 3 lis 2006, 19:15

mtex napisał(a):Możnaby wręcz powiedzieć ,że był to nieświadomy sabotaż ze strony pana C. :lol:

Tak... Ale jaki sympatyczny ;)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 6 lis 2006, 15:38

Coś mi chyba umknęło.

To sprostował w końcu poseł Karpiniuk zgodnie z treścią postanowienia sądu, czy nie?

Bo jeśli nie to Prezydent powinien:

Art. 73. 1. Publikacja sprostowania, odpowiedzi lub przeprosin następuje najpóźniej w ciągu 48 godzin, na koszt zobowiązanego. W orzeczeniu sąd wskazuje prasę, w rozumieniu prawa prasowego, w której ma nastąpić publikacja, oraz termin publikacji.
3. W razie odmowy lub niezamieszczenia sprostowania, odpowiedzi lub przeprosin przez zobowiązanego w sposób określony w postanowieniu sądu, sąd na wniosek zainteresowanego zarządza opublikowanie sprostowania, odpowiedzi lub przeprosin w trybie egzekucyjnym na koszt zobowiązanego.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » poniedziałek, 6 lis 2006, 16:23

niech wyślą na karpika agencje ochrony z kajdanami - są w tym dobrzy...
report

Postprzez Konsul » poniedziałek, 6 lis 2006, 16:48

I znowu, kiedy brak argumentów, pojawia się żarcik, notabene niskich lotów.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » poniedziałek, 6 lis 2006, 17:03

Konsul napisał(a):I znowu, kiedy brak argumentów, pojawia się żarcik, notabene niskich lotów.

sor, jeśli uraziłem - kurdes - piszmy dla przyjemności i z dystansem a nie z siekierami w tle - no dobrze - za mocno dałem z tymi kajdanami - zamieniam na pistolet na wodę... :)
report

Postprzez Konsul » poniedziałek, 6 lis 2006, 18:15

Poseł miał przeprosić pana Prezydenta. I cisza w tym temacie.
Kiedy Demurrer to zauważył, wobec braku argumentów pojawił się żart. Zresztą częsta maniera stosowana przez wielu tu piszących, kiedy już nic racjonalnego na obronę nie pozostało. Chodzi o to, że "głupi śmiech" nie załatwia pewnych spraw.
A ja się nie obrażam, pełen relaks, loooz na maxa, od siekier wolę toporki :wink:
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg