Wiocha telewizji kablowej Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » niedziela, 5 lis 2006, 14:27

Po raz kolejny wracamy do meritum sprawy. Otóż TKK nie jest obiektywna, taka jest teza. Pokazuje wiadomości stronniczo, preferuje PO w wyborach, "walczy" z Bieńkowskim i obecną władzą. Jej dziennikarze w swojej pracy i wypowiedziach jasno dają do zrozumienia, iż chcieli by zmiany władzy, z Panem Gromkiem u prezydenckich sterów i radnymi z list PO. To są obserwacje wielu osób, zwykłe spostrzeżenia. I teraz próba ich wyartykułowania spotyka się z "atakiem". Dlaczego? Każdy kto promuje daną opcję polityczną, także dziennikarz robi to: albo ma takie przekonania albo coś z tego będzie miał. I im bardziej, rzuca się grzmoty w przeciwników, nieobiektywnego pokazywania rzeczywistości w TKK, tym bardziej coś jest na rzeczy. I po raz kolejny proszę, bez nadętej hiporyzji, i jałowych gadaniny o "zwisaniu". "lataniu" itp. komuś tych wyborów. Się poglądy ma, to się do nich przyznaje. To wypływa z uczciwoścci zachowania.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 15:03

pierdzielenie bez sensu tkk, jest obiektywna - kryteria próby oceniania wprowadzane przez Waszych dziennikarzy i Was samych są smieszne - kto nie chwali heńka jest beee... coście sie tak uczepili kabla - przecież tego nie da się oglądać...
report

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 15:04

simplicissimus napisał(a):
report napisał(a):
naprawdę nie wiem o co chodzi -

Dowiesz się szybciej, niż ci się wydaje. Cierpliwość jest cnotą. :twisted:

wiem, wiem... jesteś wielki
report

Postprzez Stavro » niedziela, 5 lis 2006, 16:18

report napisał(a): przecież henry i tak wygra wybory bez wzgledu na to co tkk powie i pzredstawi -

-

a skad jestes taki pewien ze wygra....jasnowidzem jestes??
Stavro
Rycerz forum

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 16:47

Stavro napisał(a):
report napisał(a): przecież henry i tak wygra wybory bez wzgledu na to co tkk powie i pzredstawi -

-

napisałem tak, zeby się odczepili - natręci jacyś - a kto to jest henry? - wg mnie to postać literacka - a ty jak myslisz ?
report

Postprzez Stavro » niedziela, 5 lis 2006, 16:49

report napisał(a):
Stavro napisał(a):

-

napisałem tak, zeby się odczepili - natręci jacyś - a kto to jest henry? - wg mnie to postać literacka - a ty jak myslisz ?

nie wiem...myslalem ze mi powiesz...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 16:50

Stavro napisał(a):
report napisał(a):
Stavro napisał(a):

-

nie wiem...myslalem ze mi powiesz...

nie wiesz a pytasz ? ej chyba wiesz ?
report

Postprzez Stavro » niedziela, 5 lis 2006, 16:51

moja wiedza nie umywa sie do Twojej... co ja moge wiedziec...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » niedziela, 5 lis 2006, 17:50

Achaja napisał(a):A czy jest Wam potrzebna ta wiedza?

heh...moze jest... :wink:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 17:52

Achaja napisał(a):A czy jest Wam potrzebna ta wiedza?

no chyba nie
report

Postprzez kraall » niedziela, 5 lis 2006, 19:02

Czytam i zanoszę się śmiechem. Ci co stawiają zarzuty tkk brak obiektywizmu jakby zapomnieli, że cztery lata temu aktywnie tzn. osobiście realizowali taki model przekazu nt. ówczesnej władzy. Dlatego ich dzisiejsze krokodyle łzy nie najlepiej świadczą o ich kondycji psychicznej. W tym miejscu warto przypomnieć przysłowie: nie czyń drugiemu tego, co tobie nie miłe. Jak widać historia tym panom spłatała figla i brawo dla historii.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » niedziela, 5 lis 2006, 19:18

wszyscy przed krallem OT
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez BLAaa » niedziela, 5 lis 2006, 20:26

Zupełnie dla mnie niezrozumiała taktyka atakowania dziennikarzy i mediów. Bieniu powinien temat zupełnie zlać, a nie na wizji gadać o kłamstwach, czy obrażać dziennikarzy. nawet gdyby byli nieobiektywni, to nie powinien się z nimi wdawać żadne boje. bardzo słabych ma doradców, a i sam nie błyszczy rozwagą.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg