Wiocha telewizji kablowej Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez qrczak » niedziela, 5 lis 2006, 13:15

to ze skasowala to dobrze

Nie no jasne, że dobrze zrobili, nawet puścili dwa razy i dwa razy ucięli.
Teraz się pociesznie tłumaczą wszyscy z TKK bo sami sobie gola walnęli. Skoro nie chcecie żeby prezydent was obrażał to niech mi ktoś powie po co prowadzący audycję sam zadaje pytanie na temat obrażania prześwietnej i obrażalskiej TKK przez prezydenta.
Wydaje mi się, że takim tłumaczeniem się ośmieszacie i wychodzi ile tak naprawdę warta jest cała TKK. Tak lekko panowie słoma z butów wystaje.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » niedziela, 5 lis 2006, 13:17

qrczak napisał(a):
to ze skasowala to dobrze

Nie no jasne, że dobrze zrobili, nawet puścili dwa razy i dwa razy ucięli.
Teraz się pociesznie tłumaczą wszyscy z TKK bo sami sobie gola walnęli. Skoro nie chcecie żeby prezydent was obrażał to niech mi ktoś powie po co prowadzący audycję sam zadaje pytanie na temat obrażania prześwietnej i obrażalskiej TKK przez prezydenta.
Wydaje mi się, że takim tłumaczeniem się ośmieszacie i wychodzi ile tak naprawdę warta jest cała TKK. Tak lekko panowie słoma z butów wystaje.

nie jestem z tkk wiec nie pisz do mnie w tej formie
j0shu4
Moderator

Postprzez qrczak » niedziela, 5 lis 2006, 13:27

rozmowa zostala ucieta bo byla nie na temat koniec i kropka
temat programu : debata prezydencka a nie moje widzimisie na temat tego co mi sie nie podoba w miejscu w ktorym jestem lub komu by tak [beeeep] bo podal mi za słodka kawe

Ok, nie jesteś z TKK, ale nie powiesz, że nie jesteś z tą firmą związany, przecież Radio i TKK to w sumie praktycznie to samo.

Rozmowa była nie na temat :?: :shock:
Gratuluję pomysłu. Przecież prezydent zaczął odpowiadać na pytanie zadane przez dziennikarza prowadzącego program. Brniesz pięknie, napisz coś jeszcze proszę.
Teraz wszystko będą ucinać bo było nie na temat :?:
Piękne. :lol: :lol: :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » niedziela, 5 lis 2006, 13:31

oczywiscie ze rozmowa byla nie na temat
prowadzacy tez popelnil blad ze zabrnal w takie klimaty
wyrazilem swoje zdanie i tyle
od tego jest forum
masz z tym problem ?
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » niedziela, 5 lis 2006, 13:35

simplicissimus napisał(a):
j0shu4 napisał(a): jak sobie wyobrazasz sytuacje
zapraszam goscia i ten gosc robi mi na dywan
poza tym sa dwie strony medalu
nic nie mam do prezydenta ale jezeli przychodzi na program
i mowi przed nim ze dwoch z trzech dziennikarzy stacji jest do dupy

Zobacz, jak to robi TVN24. To jest klasa. Potrafią przyjąć czyjeś zdanie, nawet krytyczne, nagłośnić je i nie cenzurować, ale kulturalnie odpowiedzieć, że się z nim nie zgadzają. Cenzura nigdy nie jest wyrazem żadnej wartości, poza autokratyczną próbą zamiecenia pewnych spraw pod dywan. Ale to i tak wyjdzie na wierzch. Niestety.

simpli a co ma piernik do wiatraka
nie mieszaj tu TVN24 , jaka cenzura ? jakby byla prezydenta by tam nie bylo
nie przesadzaj , poza tym to nie prywatny folwark rzadzacych zeby sobie robili co im sie rzewnie podoba , malo masz przykladow ze chca robic z nami co im sie chce ?
i nie mowie tu o prezydencie ale tez o drugiej stronie tej co twierdzi ze absolutnie nie wywiera zadnych naciskow na media :lol:
j0shu4
Moderator

Postprzez qrczak » niedziela, 5 lis 2006, 13:37

j0shu4 napisał(a):oczywiscie ze rozmowa byla nie na temat
prowadzacy tez popelnil blad ze zabrnal w takie klimaty
wyrazilem swoje zdanie i tyle
od tego jest forum
masz z tym problem ?

Ja problemu nie mam, tylko bawi mnie tłumaczenie takiego zachowania.
Dziennikarz zadaje pytanie, pytany odpowiada i w tym momencie ucina się jego wypowiedź. Tłumaczenie, że ucięto dlatego, że rozmowa była nie na temat w tym przypadku jest według mnie śmieszne i żałosne zarazem. I tyle.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » niedziela, 5 lis 2006, 13:39

i jest to konkretne zdanie w temacie i tyle
kazdy wyraza swoje
j0shu4
Moderator

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 13:43

pewnie się umówili przed programem, że kolo walnie skuchę, więc adanio zapytał, akiedy ten zaczął jechać - to realizator chwycił za wajhę -

to stare numery - mówi jedno, póxniej go klima łapie i wali co innego
report

Postprzez qrczak » niedziela, 5 lis 2006, 13:44

report napisał(a):pewnie się umówili przed programem, że kolo walnie skuchę, więc adanio zapytał, akiedy ten zaczął jechać - to realizator chwycił za wajhę -

No i kto wie, może chciał przeprosić, albo kwiaty wręczyć, ale niestety nie dano mu okazji.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Didi » niedziela, 5 lis 2006, 13:45

brawo dla realizatora za reflex ;)
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Stavro » niedziela, 5 lis 2006, 13:46

qrczak napisał(a):
report napisał(a):pewnie się umówili przed programem, że kolo walnie skuchę, więc adanio zapytał, akiedy ten zaczął jechać - to realizator chwycił za wajhę -

No i kto wie, może chciał przeprosić, albo kwiaty wręczyć, ale niestety nie dano mu okazji.

po prostu tasma im sie skonczyla...przeciez nasz biedna TKK pobiera bardzo skromny abonament to nawet na tasme nie maja...i cale wytlumaczenie... nie wiem o co ten caly szum... :P
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Vin » niedziela, 5 lis 2006, 13:46

tkk byla jest i bedzie
ten prezydent niekoniecznie
wiec looz qrczak, zawsze mozesz przestac ogladac tkk

:)
Vin
Uzależniony

Postprzez Eureka » niedziela, 5 lis 2006, 13:47

U-S napisał(a):Z zażenowaniem słucham niektórych wypowiedzi naszego prezydenta. Ciągle ma tylko żal i tryska jadem, jacy to dziennikarze są paskudni. Zaniża to poziom dyskusji, przesłania konkrety jego programu wyborczego. Już wystarczy, już pan prezydent powiedział swoje na ten temat, pozwolił sobie nawet na docinkę w swojej ulotce wyborczej. Chyba święty spokój przyniósłby prezydentowi specjalny program, jaki to on nie pokrzywdzony już przez tych dziennikarzy. Zgadzam się z J4. Byc może inaczej wyglądałaby prezydentura H.B., gdyby miał innych doradców. Mamy już taki przykład w historii USA. Ronald Regan był aktorem ale i świetnym prezydentem, dlaczego? Przecież nie miał doświadczenia w polityce. Miał za to świetnych doradców. W przeciwieństwie do naszego prezydenta.

Jak ma doradców, którzy "jadem" tryskają, to nie dziw się, że i prezydent nim tryska. Kto z kim przystaje, takim się staje. Tak zdaje się, głosi stare przysłowie.
Eureka
V.I.P

Postprzez report » niedziela, 5 lis 2006, 14:04

nie wiem o co chodzi... ?

i tak nikt tkk nie ogląda, bo jest do niczego a dziennikarze dziady /pomijam kamilę/ a tu taka awantura jakby ta stacja miała jakąkolwiek oglądalność... przecież henry i tak wygra wybory bez wzgledu na to co tkk powie i pzredstawi -

naprawdę nie wiem o co chodzi -

-
report

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg