I po "alterdebacie"

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez barmaid » sobota, 4 lis 2006, 16:49

Ubiegłeś mnie ;) Własnie miałam zamiar coś na ten temat napisać :D Dziękuję w imieniu własnym i KSIT. Rzeczywiście udało się to wszystko.... Kto nie był, niech żałuje. Można było kandydatów zobaczyć w całkiem nowym świetle. Brakowało tylko Henryka Bieńkowskiego...tak dla równowagi i porównania. Ale cóż.... chociaż nie...napiszę.... według mnie bylo to wypięcie się tzw. tylkiem w stronę młodych... I frekwencja odnośnie ludu z miasta....hmm...myślałam, że będzie Was wiecej.... Kiełbasa była nawet....za darmochę...żałujcie ;p
barmaid
Rycerz forum

Postprzez barmaid » sobota, 4 lis 2006, 17:03

Najlepiej było je sprawdzać ;)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez barmaid » sobota, 4 lis 2006, 17:15

Karol robił zdjęcia.... będzie mozna poogladać przynajmniej :)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez barmaid » sobota, 4 lis 2006, 17:23

Tego nie wiem, czy się boi. I szczerze, nie interesują mnie motywy jego nie bycia.... Chcę tylko powiedziec, że za sztywne i za powazne jest wszystko dookoła...i czasem trzeba wyluzować.... a była ku temu piekna okazja...trudno :)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » sobota, 4 lis 2006, 17:36

Piszecie, że bylo fajnie, że nie bylo Bienia, to może napiszcie co konkretnie fajnego tam było? jakie wyniki dyktanda, wiedzy o Kołobrzegu? Itd...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez barmaid » sobota, 4 lis 2006, 17:42

W zasadzie poziom wyrównany jeżeli chodzi o wiedzę o Kołobrzegu. Co do dyktanda....hmmm... trudne bylo...nawet do przeczytania :lol: Ale dali radę... Matematyka....najlepiej Henryk Rupnik i Marek Sobczak. Sprawnościowo the beściak Janusz Gromek...choć Henryk Rupnik dał bęcki młodemu Arturowi Dąbkowskiemu. Co tam jeszcze.... achaaa.... rysowanie własnego plakatu wyborczego... tu kazdy miał inwencję.... na miarę swoich mozliwości... Ogólnie Blaa.... atmosfera sympatyczna, żadnego politycznego ble ble ble...zabawa, uśmiech... choć co niektórzy mieli stresa...co było widać.
barmaid
Rycerz forum

Postprzez rysio » sobota, 4 lis 2006, 18:15

simplicissimus napisał(a):
ziomuś napisał(a):Bienkowski sie boi takich rzeczy czy jak?? :?

Na twoim miejscu sprawdziłbym, co robił w tym czasie prezydent, zanim napiszesz kolejne głupie pytanie retoryczne.

Ech simply jesteś simple. Masz zostać jakowymś doradcą u bienia, to i popierasz i wybraniasz. Jeśli byłbyś w stanie wygłosić obiektywny sąd (co przy obecnej sytuacji nie jest możliwe) chętnie bym go wysłuchał. Prawda jest taka - że jakby mu na młodych zależało, to by przybył. Ale w sumie bardzo dobrze, bo ja już go więcej na prezydenta nie chcę, i mam nadzieję, że jego tam nieobecność wpłynie na wyniki wyborów.
rysio
Terminator

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg