objawy buractwa w mieście

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

objawy buractwa w mieście

Postprzez report » sobota, 4 lis 2006, 11:26

zapraszam do wpisywnia tzw. zaniżek zachowań które w Waszej ocenie podpadają pod buractwo

jako przykład startowy podaję:

umieszczenie plakatów wyborczych w sklepie mięsnym - na tle kiełbasy... oraz w aptece... przy antykoncepcji...

... wg mnie totalny akt buractwa

wpisujcie swoje obserwacje,.
report

Postprzez Flo » sobota, 4 lis 2006, 11:31

ten temat uwazam za buractwo, poniewaz bedzie potegowal negatywne odczucia i skonczy sie jak zwykle

To jest moj przyklad buractwa.

Napisane rzeczowo, na temat i bez obrazy
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez report » sobota, 4 lis 2006, 11:39

buractwo trzeba zwalczać buractwem - zgadza się !

a zwalczanie buractwa, uważam za kompletne buractwo....
report

Postprzez Flo » sobota, 4 lis 2006, 11:40

report napisał(a):buractwo trzeba zwalczać buractwem - zgadza się !

a zwalczanie buractwa, uważam za kompletne buractwo....

tak znizac sie do poziomu buraka....bezcenne :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez Peny » sobota, 4 lis 2006, 11:43

mi sie nie podoba sposob robienia reportazy do wydarzen dnia w tkk... niekulturalnie jest przerywac, wchodzic w slowo osobom, z ktorymi przeprowadza sie wywiad... nie chce tu uzyc slowa buractwo, bo to pod buractwo calkiem jeszcze nie podchodzi...ale jest calkiem niesmaczne
Peny
Terminator

Postprzez Stavro » sobota, 4 lis 2006, 11:47

Peny napisał(a):mi sie nie podoba sposob robienia reportazy do wydarzen dnia w tkk... niekulturalnie jest przerywac, wchodzic w slowo osobom, z ktorymi przeprowadza sie wywiad... nie chce tu uzyc slowa buractwo, bo to pod buractwo calkiem jeszcze nie podchodzi...ale jest calkiem niesmaczne

cos ostatnio TKK loty zaniza...moze ogrzewanie maja za slabe :?: zimno ludziom co pracuja tam...i nerwowi robia sie...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Peny » sobota, 4 lis 2006, 11:49

Stavro napisał(a):
Peny napisał(a):mi sie nie podoba sposob robienia reportazy do wydarzen dnia w tkk... niekulturalnie jest przerywac, wchodzic w slowo osobom, z ktorymi przeprowadza sie wywiad... nie chce tu uzyc slowa buractwo, bo to pod buractwo calkiem jeszcze nie podchodzi...ale jest calkiem niesmaczne

cos ostatnio TKK loty zaniza...moze ogrzewanie maja za slabe :?: zimno ludziom co pracuja tam...i nerwowi robia sie...

w takim razie nawet latem bylo im za zimno... sadze ze nie w temperaturze tkwi problem lecz w warsztacie dziennikarskim...
Peny
Terminator

Postprzez Stavro » sobota, 4 lis 2006, 11:51

Peny napisał(a):
Stavro napisał(a):

w takim razie nawet latem bylo im za zimno... sadze ze nie w temperaturze tkwi problem lecz w warsztacie dziennikarskim...

masz racje...cos jest na rzeczy...

chociaz ja tam lubie Reporta... za jego...inność...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Flo » sobota, 4 lis 2006, 11:51

Peny napisał(a):
Stavro napisał(a):

klime maja dobra, wiec Peny szybko obalila argument temperatury :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez Peny » sobota, 4 lis 2006, 12:04

Inność - ok, bardzo fajnie, ale nie w glownym wydaniu wydarzen dnia troche mi nie pasuje... Tu raczej wypada prezentowac informacje w jednolity sposob.
Jezeli reporter (nie tylko report - mam na mysli ogol kolobrzeskich reporterow pokazujacych sie w tv) chce pokazywc swoja innosc uwżam, ze powinien pokazywac ja w swoim wlasnym autorskim programie.. takie mam zadnie...
i jeszcze jedno.. milo by bylo, gdyby "dziennikarze" pokazujące swe oblicze na wizji zadbali o swoj wizerunek... w koncu jest to telewizja - tu wszystko widac (nie koniecznie wszystko slychac ;) )
Peny
Terminator

Postprzez report » sobota, 4 lis 2006, 12:07

ogladajcie 3 regionalną - tam jest dobry poziom i nikomu nie przerywajom...
report

Postprzez report » sobota, 4 lis 2006, 12:12

Peny napisał(a):Inność - ok, bardzo fajnie, ale nie w glownym wydaniu wydarzen dnia troche mi nie pasuje... Tu raczej wypada prezentowac informacje w jednolity sposob.
Jezeli reporter (nie tylko report - mam na mysli ogol kolobrzeskich reporterow pokazujacych sie w tv) chce pokazywc swoja innosc uwżam, ze powinien pokazywac ja w swoim wlasnym autorskim programie.. takie mam zadnie...
i jeszcze jedno.. milo by bylo, gdyby "dziennikarze" pokazujące swe oblicze na wizji zadbali o swoj wizerunek... w koncu jest to telewizja - tu wszystko widac (nie koniecznie wszystko slychac ;) )

co ty wygadajusz - ? jaki ogół ?

jest 3 dzienniakrzy w tkk, ja zmieniac sie nie zamierzam ani przebierać jak idiota jakiś, adaś raczej też nie a Kamile nawet nie smiałbym pytać... informacje sa redagowane profesinlanie - więc nie wiem o co Co chodzi - wpadnij bo własnie szukamy dziennikarzy, wszystko spyliło do londynu i dalej..
report

Postprzez rysio » sobota, 4 lis 2006, 12:15

Według mnie przykładem buractwa jest jak zachowują się kierowcy. Gnają nie wiadomo po co. Ale najgorsze jest, że nie zatrzymują się przed przejściami dla pieszych. To objawa chamstwa i buractwa. Poza tym gorszą jeszcze sprawą jest, że gdy jeden samochód zatrzymuje się, inne bez skrupułów sobie przejeżdżają tworząc zagrożenie życia. Nie wspominając o tym że to podlega karze grzywny (czy mandatu...).
rysio
Terminator

Postprzez Stavro » sobota, 4 lis 2006, 12:17

rysio napisał(a):Według mnie przykładem buractwa jest jak zachowują się kierowcy. Gnają nie wiadomo po co. Ale najgorsze jest, że nie zatrzymują się przed przejściami dla pieszych. To objawa chamstwa i buractwa. Poza tym gorszą jeszcze sprawą jest, że gdy jeden samochód zatrzymuje się, inne bez skrupułów sobie przejeżdżają tworząc zagrożenie życia. Nie wspominając o tym że to podlega karze grzywny (czy mandatu...).

taka u nas kulyura jazdy...BO JA JESTEM NAJWAZNIEJSZY I TRZEBA MI USTAPIC...zenada i blazenada...

a policja woli sobie stac w krzakach i lapac przypadkowych kierowcow...a nie tych co lamia przepisy...na ch... sie wysilac...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Peny » sobota, 4 lis 2006, 12:22

report niestety bywam tu tylko na weekendy, chociaz bardzo chetnie pobawilabym sie w dziennikarza, serio! Jesli szukacie weekendowego dziennikarza - ja sie pisze :)
Ja tylko mowie co mysle.. Nie musisz sie zmieniac, nie kaze Ci... to tylko moja opinia :)
Peny
Terminator

Następna strona

Powrót do :: hydepark