Karpinuk przeprosi Bieńkowskiego

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mauritus » czwartek, 2 lis 2006, 19:14

Skąd wiesz........... może warto obciążyć kosztami produkcji panów Karpiniuka i Czechowskiego ? Kolejna sprawa ?
mauritus
Terminator

Postprzez report » czwartek, 2 lis 2006, 19:24

rozumiem twoją wściekłość - ale nic nie zmienisz - karp z czechem zablokowali ulotki - i mozesz sobie tylko popisać o tym na forum...
report

Postprzez Konsul » czwartek, 2 lis 2006, 19:35

Dlaczego Report tak mocno stajesz po jednej ze stron, na każdym kroku podkreślasz swoją niezależność. To jednak mija się z tym co piszesz na forum.
Myślę, że sąd wyraził swoje zdanie i dalsza kontyunacja tego wątku jest bezprzedmiotowa.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » czwartek, 2 lis 2006, 19:40

Konsul napisał(a):Dlaczego Report tak mocno stajesz po jednej ze stron, na każdym kroku podkreślasz swoją niezależność. To jednak mija się z tym co piszesz na forum.
Myślę, że sąd wyraził swoje zdanie i dalsza kontyunacja tego wątku jest bezprzedmiotowa.

jak najbardziej - a ulotki leżą, jak się rzekło....

za około 70 tysi....

nie o to chodzi - zaczęło się od tego, ze telewizja ma cos puścić, więc tłumaczę uparcie, że tkk nic nie musi - przyjdx popracować, to sie przekonasz...
report

Postprzez Konsul » czwartek, 2 lis 2006, 19:53

Drogi reporcie, mam nadzieję, że to nie jest off - top.
Cały czas stajesz po jednej ze stron, jednocześnie przypinasz sobie łatkę bezstronnego.
Każdy ma swoje poglądy, tego nie neguję, ale w granicach przyzwoitości mieści się, przyznanie się do nich.
Wiem, że TKK nic nie musi, jest to stacja prywatna, o określonych preferencjach politycznych. Ja tego nie neguję, tylko proszę o zachowania bez hipokryzji.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » czwartek, 2 lis 2006, 20:00

Konsul napisał(a):Drogi reporcie, mam nadzieję, że to nie jest off - top.
Cały czas stajesz po jednej ze stron, jednocześnie przypinasz sobie łatkę bezstronnego.
Każdy ma swoje poglądy, tego nie neguję, ale w granicach przyzwoitości mieści się, przyznanie się do nich.
Wiem, że TKK nic nie musi, jest to stacja prywatna, o określonych preferencjach politycznych. Ja tego nie neguję, tylko proszę o zachowania bez hipokryzji.

moja niezalęzność polega właśnie na tym, że w tej stacji nic nie muszę... oceniam który temat jest ważny i go robię, dzisiaj np. robiłem o sztormie i o schronisku i nikt mi nie mówił, jak mam to zrobić i co pokazać, później nagrałem zbliżenia z posłem pis, zawiozłem do redakcji, powiedziałem co zrobiłem szefowi, żeby mógł wpisać do programu i udałem się do domu, gdzie tarcę czas na tłumaczenie Ci tych oczywistości -

jutro wstanę, sprawdę pocztę, wypiję kawe, przeczytam gazety i rusze do miasta w poszukiwaniu tematów...

tak rozumiem swoją niezależność i to sobie cenię... amen

jak sobie to wyobrażasz inaczej to mówie, przyjdz na dzień do tkk, posiedź z nami nieiwerny Tomaszu i zobacz, że tematów nie dostarcza nam żadna tajemnicza siłaaaaa, zdecydowanie kończę - pa
report

Postprzez report » czwartek, 2 lis 2006, 20:38

simplicissimus napisał(a):
report napisał(a):jak najbardziej - a ulotki leżą, jak się rzekło....
za około 70 tysi....
nie o to chodzi - zaczęło się od tego, ze telewizja ma cos puścić, więc tłumaczę uparcie, że tkk nic nie musi - przyjdx popracować, to sie przekonasz...

Proponuję najpierw sprawdzić ile kosztowały te ulotki. Media podały: wydano 20 tysięcy ulotek.
Druk 20 tysięcy ulotek za 70 tysięcy złotych to chyba jakas paranoja. 7 tysięcy, to bardziej prawdopodobne.

5 edycji -
a zresztą wali mnie to - nie wien nawet o jakie ulotki chodzi - ?
media podały?
a Ty to mieszkasz w innym mieście?

może nie wiesz z jakiej kasy to poszło?
może nie wiesz co jeszcze zostało za to sfinasowane?
pogadaj z dyrektorem on Cie oswieci

-

jakie kurde ulotki ? nie było zadnych ulotek.... jakem report...

--

to zarciki takie ale dotycza innego miasteczka....
Ostatnio edytowano czwartek, 2 lis 2006, 20:41 przez report, łącznie edytowano 1 raz
report

Postprzez BLAaa » czwartek, 2 lis 2006, 20:40

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że szefowi spółek sami decyduja o tym druku. A zgodnie z kodeksem spółek handlowych to oni są organem, który o tym decyduje. Tym gorzej dla nich.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » czwartek, 2 lis 2006, 20:41

Co oznacza tym gorzej dla nich? Blaa grozisz?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 2 lis 2006, 20:43

A skąd takie przemyślenia??

W życiu...

Drażni mnie tylko pytanie, które moga dyrektorzy dostać w ramach interpelacji po wyborach.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Elfik » czwartek, 2 lis 2006, 20:54

simplicissimus napisał(a):
report napisał(a):jak najbardziej - a ulotki leżą, jak się rzekło....
za około 70 tysi....

Proponuję najpierw sprawdzić ile kosztowały te ulotki. Media podały: wydano 20 tysięcy ulotek.
Druk 20 tysięcy ulotek za 70 tysięcy złotych to chyba jakas paranoja. 7 tysięcy, to bardziej prawdopodobne.

Simpli zadzwoń do jakiejkolwiek firmy poligraficznej, to dowiesz się, że druk takiej ulotki kosztuje od kilkudziesięciu groszy do ponad złotówki, więc jedna edycja ulotek kosztowała przynajmniej kilkanaście tys zł. A ta o budownictwie to mial być dopiero początek.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez mauritus » czwartek, 2 lis 2006, 20:58

Jakieś fakty, liczył ktoś, widział je, zna drukarnię i koszty ?
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » czwartek, 2 lis 2006, 21:00

mauritus napisał(a):Jakieś fakty, liczył ktoś, widział je, zna drukarnię i koszty ?

Skoro spólki to finansowały, to po wyborach dowiedzą się wszyscy :)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Elfik » czwartek, 2 lis 2006, 21:09

mauritus napisał(a):Jakieś fakty, liczył ktoś, widział je, zna drukarnię i koszty ?

To taka nowa linia obrony Prezydenta, że niby on o ulotkach nic nie wie? Niedługo dowiemy sie, że to były ulotki widma :wink:
Elfik
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg