0wn4g3 napisał(a):Stavro napisał(a):a co powiecie o facecie, który swoją kobietę bije, poniża psychicznie, znęca się nad nią...ale nie zdradza...czy taki układ jest lepszy![]()
![]()
a facet, który jest spokojny, uczynny...itp. a zdarzyła mu się chwilowa zaćma i stało sie... to on jest gorszy![]()
![]()
Chodzi mi po glowie pewna kobieta ktorej wersja pasowalaby do tego. Stavro, mam nadzieje ze sie myle...

Demurrer napisał(a):Zdrada - endorfiny, dopamina i takie tam.
Czasami człowiek daje się złapać. Sprzyjające okoliczności, czasem plus alkohol i bęc.
Wyobrażam sobie że mocne działanie chemii może być zniewalające dlatego nie chciałbym nikogo oceniać. Ale jednak tak, czy siak to świństwo i tyle. A jak chemia przestaje działać, tj,. organizm się przyzwyczaja, wówczas robi się naprawdę przykro. A potem jest płacz , co ja zrobiłem, a miałem tak szczęśliwy związek.... itd.
Nazywa się to też zawężonym strumieniem świadomości, ale z czasem mija i wtedy osoba zdradzona triumfuje i czasami wybacza, a czasami nie. Takie życie.
report napisał(a):Demurrer napisał(a):Zdrada - endorfiny, dopamina i takie tam.
Czasami człowiek daje się złapać. Sprzyjające okoliczności, czasem plus alkohol i bęc.
Wyobrażam sobie że mocne działanie chemii może być zniewalające dlatego nie chciałbym nikogo oceniać. Ale jednak tak, czy siak to świństwo i tyle. A jak chemia przestaje działać, tj,. organizm się przyzwyczaja, wówczas robi się naprawdę przykro. A potem jest płacz , co ja zrobiłem, a miałem tak szczęśliwy związek.... itd.
Nazywa się to też zawężonym strumieniem świadomości, ale z czasem mija i wtedy osoba zdradzona triumfuje i czasami wybacza, a czasami nie. Takie życie.
różnie się o tym pisze ale słyszałem - że 99 % facetów w zestawie alkohol + kobieta - wysiada z zasad i ppstanowień... i jest masakra moralna

report napisał(a):różnie się o tym pisze ale słyszałem - że 99 % facetów w zestawie alkohol + kobieta - wysiada z zasad i ppstanowień... i jest masakra moralna

dziewuszka napisał(a):Taaa... Facet rzeczywiście ma bardzo ciężko...
Biedactwa, tak im się te kobiety pchaja na kolana...
Boże a gdzież są te kobiety??? Czyżby wyżej??
Stavro napisał(a):a kobiety to nie zdradzają?? bo widzę taką tendencję w postach, że to faceci są wszystkiemu winni...a kobiety to aniołki...

dziewuszka napisał(a):no popatrz...
Bo ja to od razu na barana włażę, a co!
stavro, kobiety to są kobiety..
O baby pytaj gdzie indziej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości