wstydu panowie nie mają. Co ta trelewizja już nie wymyśli.
wstydu panowie nie mają. Co ta trelewizja już nie wymyśli.mauritus napisał(a):W trelewizji usłyszałem, widziałem , że Karpiniuk budował euroboiska mi.n Hok, Gromek
![]()
EKG napisał(a):No to chyba po trochu i Bieńka ale i .... Karpia i Gromka, nie?
No właśnie dawno temu zadecydowano, a za jego panowania wykonywano i .................... o mały włos nie .........popłyneło. Ma nauczkę (a może przeczucie) po słynnym moście.
A tak wogóle to czym tu się chwalić, przecież ta inwestycja wcale nie jest skończona. Może przestrzeń boiska jest zagospodarowana, a reszta????
A miało być tak pięknie: stadion, boisko (-a) trybuny, szatnie............ a jest hałda piachu

report napisał(a):mauritus napisał(a):W trelewizji usłyszałem, widziałem , że Karpiniuk budował euroboiska mi.n Hok, Gromek
![]()
powaliło cię ? - co telewizja ma wspólnego z tym kto staje z nożyczkami przed kamerą - ustalcie chłopcy scenariusz otwarcia może w końcu zrobicie to wspólnie - nie masz jak odreagować, że Cię znowu peosy przerobiły - to napisz list protestacyjny i zbieraj podpisy a telewizji się odopitol
mauritus napisał(a):report napisał(a):mauritus napisał(a):W trelewizji usłyszałem, widziałem , że Karpiniuk budował euroboiska mi.n Hok, Gromek
![]()
powaliło cię ? - co telewizja ma wspólnego z tym kto staje z nożyczkami przed kamerą - ustalcie chłopcy scenariusz otwarcia może w końcu zrobicie to wspólnie - nie masz jak odreagować, że Cię znowu peosy przerobiły - to napisz list protestacyjny i zbieraj podpisy a telewizji się odopitol
report, ta twoja trelewizja to już przeszła samą siebie. Rozumiem, że Prezydent odmówił komentarza na temat budowy boisk.
j0shu4 napisał(a):Eureka ok , to dlaczego posel Karpiniuk mowil z takim zacieciem ze jest szczesliwy z tego boiska , ze jest swietne i to jego jeden z najwazniejszych punktow w programie wyborczym
Janusz Gromek tez nie kryl szczescia z oddania tego obiektu . To skoro jest tak zle to kto klamie PO czy Centroprawica bo wszyscy nie posiadaja sie ze szczescia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości