jak dziwna cisza.... gdzie ONI są ?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Roman » czwartek, 26 paź 2006, 18:53

nacisnęli "ignoruj" odnośnie wszystkich tematów w dziale :twisted:
Roman
Mieszka tu

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 19:08

Report, takie pytanie mam, czy piszesz do jakiegoś czasopisma o kosmitach, podwodnych cywilizacjach? Służysz jako obiekt do badań paranormalnych? Czy to z nudów i braku możliwości czepienia się czegokolwiek, demencja starcza czy już sam nie wiem co.
Napisz chłopie podanie do jakieś stacji, że będziesz świetnym dzienikarzem śledczym, masz temat nawet "urzędasy na forum", szansa jest. A tak swoją drogą, to ja Cię też utrzymuję płacąc na abonament tkk. I cóż pieniążki w błotko.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » czwartek, 26 paź 2006, 19:29

Konsul waż słowa
nie utrzymujesz go płacąc abonament
płacisz za dostep do tv kablowej
nie za program lokalny
zasada nie wiesz - nie pisz
j0shu4
Moderator

Postprzez Stavro » czwartek, 26 paź 2006, 19:30

j0shu4 napisał(a):Konsul waż słowa
nie za program lokalny

ale report czasami przesadza z tymi tematami..pisze by pisac...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 19:33

nie za program lokalny

Ok, dziennikarze tkk są opłacani z reklam emitowanych przez tkk. A abonament idzie na konserwację sieci? Nie wiem, pytam.
Jednakże report też nie utrzymuje samorzadowej administracji, to idzie z podatków od psów.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 19:36

I jeszcze jedno, ja teraz nie zacząłem tego agresywnego tonu. Jednakże na takie zaczepki, czuję się w obowiązku odpowiadać. Mam nadzieję, że na forum tkk nie ma świętych krów. A zarzut reporta jest dość poważny, ale to nie przeszkadza tak?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Vin » czwartek, 26 paź 2006, 19:38

Konsul
moderator ma zawsze racje

buziaczki
Vin
Uzależniony

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 19:41

I tak stąpam po cienkim lodzie ( 2 ostrzeżenia ), ale ufam w obiektywizm moderatorów.
Może to nie chrześcijańska postawa, nie wystawiać drugiego policzka, ale cóż.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » czwartek, 26 paź 2006, 21:51

kasujcie chłopcy twardziele i uszy do góry - ups, teraz nie wystarczy skasować, trzeba wymienić twardziela, bo w zasadzie z każdego dysku mozna odzyskac dane, zatem - najpierw dysk trzeba uszkodzić a po wymianie zadbać o jego fizyczne zniszczenie - w innym przypadku zawsze ktos może odzyskac z niego dane - znane sa przypadki kiedy to po pewnym panu dyrektorze pozostała na dysku dość ciekawa zawartośc, która dostała się niestety w niepowolane ręce... no i teraz ktoś ma problem...

kończąc polecam generalnie wymianę twardego słuzbowego dysku - nawet po gg zostają wpisy do odzyskania...
report

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 21:56

Twarde dyski, chodliwy temat, no no. To masz report swoją aferę na miarę kołobrzeskich możliwości. Jednak do nas wszystko dociera z opóźnieniem, twarde dyski były przy aferze Rywina... to nie bądź gorszy. Weź nockę, bo może je wynoszą cichaczem z urzędu, a bo to wiadomo.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » czwartek, 26 paź 2006, 23:05

Konsul napisał(a):Twarde dyski, chodliwy temat, no no. To masz report swoją aferę na miarę kołobrzeskich możliwości. Jednak do nas wszystko dociera z opóźnieniem, twarde dyski były przy aferze Rywina... to nie bądź gorszy. Weź nockę, bo może je wynoszą cichaczem z urzędu, a bo to wiadomo.

weź na uspokojenie - już raz policja wynosiła dyski z miejskiej firmy - nikt nie musiał niczego szukać... jakiś konserwator cos zobaczył, czy jakoś tak było - dobranoc

a przypomniało mi się jak jedna pani drugiej pani powiedziała u fryzjera że jej chłop zakochał sie wirtualu - no sam wiesz... jak było - jak do jutra nie przestaniesz berdzić, to przestane reagować na twoje zaczepki...

to nie dziennikarze tworza afery - tylko je upubliczniają - tyle to chyba wiesz... to tak jakbyś miał pretensje do ekranu, że na nim wyświetlają się teraz literki... im szybcie to przyswoisz tym łatwiej będzie Ci się żyło... idź już spać
report

Postprzez j0shu4 » piątek, 27 paź 2006, 09:51

Konsul napisał(a):
nie za program lokalny

Ok, dziennikarze tkk są opłacani z reklam emitowanych przez tkk. A abonament idzie na konserwację sieci? Nie wiem, pytam.
Jednakże report też nie utrzymuje samorzadowej administracji, to idzie z podatków od psów.

administracja samorzadowa idzie z naszych podatkow i nie podlega to dyskusji
osiagam kumulacje [beeeeep] kiedy pani w UM robi mi problem z zalatwieniem glupiej [beeeep] tylko dlatego ze wlasnie przeszkodzilem jej w piciu porannej kawy
certyfikat ISO jest chyba w piciu sluzbowej kawy z moich podatkow a nie w dzialalnosci urzedu
mam dosc urzednikow ktorzy sa najmadrzejsi na swiecie a nie pomagaja ludziom
i o tym na pewno dziennikarze beda mowic czy sie to komus podoba czy nie
poki media sa prywatne i utrzymuja sie same beda to robic
to ze report czasem przesadza to fakt , tyle ze nic nie bierze sie z niczego
jezeli ktos w twoim domu jak wyjdziesz do kuchni mowi ze jestes do dupy to jest ok ?
trzeba jeszcze byc dobrze wychowanym i tyle
j0shu4
Moderator

Postprzez report » piątek, 27 paź 2006, 18:45

podobno urzędnicy dostali zakaz pisania na forum uf - w godzinach pracy - i zobaczcie jaka cisza
report

Postprzez report » piątek, 27 paź 2006, 22:03

WZT napisał(a):
report napisał(a):podobno urzędnicy dostali zakaz pisania na forum uf - w godzinach pracy - i zobaczcie jaka cisza

no i co zle CI z tym tesknisz za nimi?? bo ja nie

nie, - przypisuje sobie bezczelnie wpływ na to tym tematem... :lamer:
report

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark