Kołobrzeg pierwszy w Polsce

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Kołobrzeg pierwszy w Polsce

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 15:22

Według rankingu przeprowadzonego przez gazetę "wspólnota"- czasopismo samorządowe, bardzo zresztą prestiżowe, miasto Kołobrzeg spośród wszystkich miast powiatowych zostało sklasyfikowane na pierwszym miejscu w zakresie najszybciej rozwijającego się miasta........w Polsce :shock:
mauritus
Terminator

Re: Kołobrzeg pierwszy w Polsce

Postprzez report » środa, 25 paź 2006, 15:26

mauritus napisał(a):Według rankingu przeprowadzonego przez gazetę "wspólnota"- czasopismo samorządowe, bardzo zresztą prestiżowe, miasto Kołobrzeg spośród wszystkich miast powiatowych zostało sklasyfikowane na pierwszym miejscu w zakresie najszybciej rozwijającego się miasta........w Polsce :shock:

podawalismy to w tkk jakies pół roku temu - był to piekny czas gdy mieszkańców o sukcesach informował pogodnie pan prezydent - sam miałem przyjemność zrobić z nim kilkanaście audycji - ciekawe przypomnienie
report

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 15:35

TKK takich osiągnieć Prezydenta nie podaje :evil: , coś było nabąknięte ale nie wiem czy akurat na ten temat.
mauritus
Terminator

Postprzez report » środa, 25 paź 2006, 15:38

mauritus napisał(a):TKK takich osiągnieć Prezydenta nie podaje :evil: , coś było nabąknięte ale nie wiem czy akurat na ten temat.

nie kłam -
report

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 16:35

Report to są Twoje metody, dzisiaj w Wiadomościach Telewizji Kablowej był przyklad.
mauritus
Terminator

Postprzez report » środa, 25 paź 2006, 16:56

mauritus napisał(a):Report to są Twoje metody, dzisiaj w Wiadomościach Telewizji Kablowej był przyklad.

gdybym podał jedną nieścisłość dawno byłaby o to sparwa sądowa - masz teraz tryb przyspieszony - więc zrób to i w ciagu 48 godzin masz manie w kajdanach...

pozostało Ci tylko to Forum by odreagować - popiszesz popiszesz i czujesz się jakbyś sparwę załtwił - ale ta sprawa jest nie załatwiona... sam wiesz,
report

Postprzez BLAaa » środa, 25 paź 2006, 18:29

Ciekawe jak ten rozwój został skwantyfikowany? Bo jeżeli wydatkami na inwestycje, to słaby wskaźnik.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report » środa, 25 paź 2006, 21:04

BLAaa napisał(a):Ciekawe jak ten rozwój został skwantyfikowany? Bo jeżeli wydatkami na inwestycje, to słaby wskaźnik.

wskaźnik wartościowy - jak i kadencja
report

Postprzez mauritus » czwartek, 26 paź 2006, 20:36

Welopunktowy, zapraszam do lektury.
mauritus
Terminator

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 21:10

Ja nie wiem, Miasto Kołobrzeg wygrywa w dość prestiżowym rankingu. To i tak jeszcze źle. Zawsze malkontenctwo i marudzenie, a tak a siak.... Cieszyć się trzeba, Kołobrzeg jest w czołówce, nasze miasto...
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 26 paź 2006, 21:20

Nikt nie nażeka. jest pytanie na bazie czego dokonano oceny...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez scotsman » czwartek, 26 paź 2006, 21:22

narzeka :)
scotsman

Postprzez Vin » czwartek, 26 paź 2006, 21:22

narzeka prezydent
czesc podlego spoleczenstwa nie docenia jego staran
zarazy podle
Vin
Uzależniony

Postprzez Konsul » czwartek, 26 paź 2006, 21:25

Drążysz Blaaa i po co, czepiasz się niepotrzebnie. Na jakiej bazie i inne szczegóły techniczne zapewne udostępni Ci wydawca "Wspólnoty".
Doceń sukces naszego miasta, tak ponad podziałami.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » sobota, 28 paź 2006, 16:15

scotsman napisał(a):narzeka :)

Sorka za błąd.

Byłem na sesji Rady Miejskiej kiedy prezydent się ta informacja pochwalił. Podał równiez jakie kryteria były brane pod uwagę.
Częśc z nich jest niezalezna od działań prezydenta i rady miejskiej. Część i owszem.
Sam sobie uścisnąłem dłoń, bo jest to sukces wspólnoty samorządowej.
BLAaa
Uzależniony

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg