Bienkowski odrzuca poparcie PiS i ministra kultury.

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Wald » środa, 25 paź 2006, 20:23

mauritus napisał(a):Ja też.
Minister po prostu ocenił obiektywnie: Herbertiada, muzyka w katedrze,Kaczmarski, centrum kultury i wiele innych.

A to organizatorem tego wszystkiego był pan Heniu? Chyba nie do końca, co?
Gdyby prezydentem był ktoś inny, to tych imprez by nie było?
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Messenger » środa, 25 paź 2006, 21:51

mauritus napisał(a):Ja też.
Minister po prostu ocenił obiektywnie: Herbertiada, muzyka w katedrze,Kaczmarski, centrum kultury i wiele innych.

:shock:
Ocenił obiektywnie?? przecieźż największy głąb wie, że w Kołobrzegu w temacie kultury jest licho.
Herbertiada to zasługa Państwa Pechmanów- jesli piszesz o sukcesie Bienkowskiego to jest to żenujące podczepianie się do tej inicjatywy. Z Kaczmarskim podobnie.
Muzyka w katedrze - nie wiem więc nie piszę.

Centrum Kultury :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jako sukces Bieńkowskiego :shock: :shock: :shock: jakie centrum, jaki sukces :?: tekst powinien kandydować na bzdurę roku :|

I jeszcze zaczynasz na początku: "ocenił obiektywnie"... Proszę Cię...
Messenger
Ważniak

Postprzez report » środa, 25 paź 2006, 22:21

Muzyka w katedrze - to moje dziecko, łącznie z nazwą, rozmowy z ks. Józefem Słomskim prowadził dyr. E. Kus i Robert Lepa.
report

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 22:24

Co do głąba to nie musisz sobie dokładać.(Minister miał odmienne zdanie i w mojej ocenie nie jest głąbem)
Co do państwa Pechmanów to widziałem wywiad z p.Pechman, która twierdziła ,że Prezydent wspierał, pomagał, zapytaj reporta, a póniej idź do szkoły.
Centrum Kultury- projekty urzędu miasta, a nie radnych, 90 % uchwał Rady Miasta jest autorstwa Prezydenta.

Reszta jest pusta.
mauritus
Terminator

Postprzez Messenger » środa, 25 paź 2006, 22:27

mauritus napisał(a):Centrum Kultury- projekty urzędu miasta

Jakie Centrum Kultury?? Ja żadnego jeszcze w tym mieście nie widzę, a tak poza tym, to sięgnij kilka miesięcy wstecz a zorientujesz się, że na projekt był konkurs. Ale co tam... Ważne, że napisałeś :)
Messenger
Ważniak

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 22:35

No tak , na zebraniach PO nie mówią o osiągnięciach Prezydenta.
Jest kasa na Centrum , które rusza, i choćbyś tupał nóżkami z posłem Karpiniukiem to i tak jest kasa. Bolesne co?
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 22:51

Aktualności

Regionalne Centrum Kultury

Prezydent Miasta Henryk Bieńkowski poinformował, że Miastu udało się zdobyć środki finansowe na realizację Regionalnego Centrum Kultury w Kołobrzegu w miejscu starego Kina Kalmar ... czytaj więcej

Strona Urzędu Miasta Kołobrzeg. Polecam lekturę.
mauritus
Terminator

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg