Przyszły Prezydent Miasta Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » środa, 25 paź 2006, 20:15

Gromek be
powinien sobie wpisac naprawimy nowe zepsute ulice, zaoramy czarnieckiego i takie tam ?
Vin
Uzależniony

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 20:27

Poważnie tak uważasz ? Co masz na myśli ?
mauritus
Terminator

Postprzez Konsul » środa, 25 paź 2006, 20:47

Ja myślę, że Vin chodziło o to, aby nazwa "Ogrody" nabrała realnego wymiaru. Czyli wyburzyć, zaorać i zrobić piękne ogrody. Bo nie zapominajmy o ogrodach.... :wink:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez rex » środa, 25 paź 2006, 21:38

albo zrobic dwa ładne placyki .. skwer 750-lecia przebudowac z lekka,powycinac pare drzewek, postawic jakas ładną ozdobną barokową fontannę .. drugi na miejscu bryzy .. przy okazji wyremontować akademie rycerską (i w najblizszym sasiedztwie wybudowac maly kompleksik .. jedno pietro nad ziemia, 1-2 pod .. i w całym kompleksiku mozna by zrobic bibliotekę miejskę (przeniesioną z frankowskiego) .. mozna tez by biblioteke sprywatyzowac ;p .. w przyszłosci zabrac sie za wyburzanie blokow .. ale w pierwszej kolejnosci budowlana i wąską .. dom merkuryego nalezałoby dokładnie odbudowac .. usuniecie tych zabudowan powinno spowodowac wzrost cen gruntu w tym terenie a miasto pozbyło sie tych obskurnych "szaf", o!
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez McCool » środa, 25 paź 2006, 23:52

Ogólnie to muszę z ciężkim sercem powiedzieć, że Pan Gromek w swoim programie zastosował slogany, ktore niewiele mają wspólnego z wdrożeniem ich w życie. "Ogólnie dostępny i tani internet" - prawde powiedziawszy ustalanie cen leży raczej w gestii prywatnych firm świadczących takowe usługi niż Urzedu Miasta. Tak samo "Promocja nauki języków obcych i nowoczesnych technologii" - prosiłbym o dłuższe wyjaśnienie tego podpunktu, bo dla potencjalnego wyborcy nie mówi te zdanie zbyt wiele.

Dobrze, że chociaż tutaj obyło się bez propozycji tworzenia stref ekonomicznych ;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Vin » czwartek, 26 paź 2006, 00:01

Gromek be
powinien sobie wpisac naprawimy nowe zepsute ulice, zaoramy czarnieckiego i takie tam ?

mauritus napisał(a):Poważnie tak uważasz ? Co masz na myśli ?

to mam na mysli :

Konsul napisał(a):Ja myślę, że Vin chodziło o to, aby nazwa "Ogrody" nabrała realnego wymiaru. Czyli wyburzyć, zaorać i zrobić piękne ogrody. Bo nie zapominajmy o ogrodach.... :wink:

buziaczki :D
Vin
Uzależniony

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg