Ulotka wyborcza Prezydenta??!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Mafi » wtorek, 24 paź 2006, 15:12

Achaja napisał(a):
nie no masz prawo jak każdy...

ale myśalałam, że sobie jaja robisz...

Nie robię sobie jaj :) Jakbym robiła, to nie miałabyś wątpliwości, że żartuję :)

Piszę co widzę i tyle... mimo, że pewnie się narażam.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Vin » wtorek, 24 paź 2006, 15:14

he he
nie sądzę
raczej ci , którym się nie podoba się narażają
Vin
Uzależniony

Postprzez Mafi » wtorek, 24 paź 2006, 15:19

SatH^Raa napisał(a):[...]Co nie zmienia tego, że ja bym sobie takiego tekstu nie wkleił w ulotkę, nawet jeżeli szczerze bym w niego wierzył. Bo i po co?

Bo to prawda to czemu miał nie wkleić?

Skoro niektórzy tak namiętnie przypominają jako to zły jest... to On przypomina jak profesjonalne mają podejście niektórzy dziennikarze :D

Co do tego narażania... żartowałam... tak troszkę :)
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Mafi » wtorek, 24 paź 2006, 15:46

Kołobrzeg jak widać to dziwne miasto... Nie sądzę, żeby w innych odchodziły takie cyrki :)

SatH^Raa... bardzo rozsądnie piszesz, ale skoro inne metody- bardziej cywilizowane nie działają, to wychodzę z założenia, że trzeba spróbować wszystkiego :)

Zobaczymy jak to się sprawdzi i jaki będzie odzew ludu... chyba całkiem niedługo zresztą... :)
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez Mafi, łącznie edytowano 2 razy
Mafi
Gwiazdor

Postprzez dziewuszka » wtorek, 24 paź 2006, 16:12

To jak TKK poda HB do sądu czy nie? :D
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 06:53

Bo to prawda co pisze mafi, dlaczego udajecie , że tak nie jest.
mauritus
Terminator

Postprzez qrczak » środa, 25 paź 2006, 08:37

Każdy rozsądny człowiek powinien sam sobie wyrobić własne zdanie na temat TKK, według mnie prezydent źle zrobił podkreślając to, że TKK i część jej dziennikarzy robi za tubę wyborczą dla określonej partii. Czasem oglądając programy TKK aż się ciśnie na usta: zobaczmy co nam p. Bieńkowski złego dzisiaj zrobił. Nam, no i miastu.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez scotsman » środa, 25 paź 2006, 09:16

Heh. Bez przesady. Czy w TKK pokazuja tylko i wylacznie pana HariBo? Chyba nie... A ze wiekszosc materialow ma zabarwienie negatywne... Widocznie taka jest prawda i nasza skromna TV ja pokazuje. Dopoki nie bylo w naszym miescie tak rozwinietej TV, wiele rzeczy przechodzilo niezauwazonych... Teraz jak sie je zauwaza i o nich mowi to podnosi sie wielkie larum...

Trzba pokazywaz ludziom jak wyglada polityka naszego miasta... a kazdy ma wlasny rozum i prezentowany material oceni to wedlug wlasnej miary...

A co do ulotki... To ona faktycznie powinna byc raczej wesola a nie smutna. A tu co mamy... ten mnie nie lubi ten tez nie...a ja jestem najlepszy i najwspanialszy... Troche SAMOKRYTYCYZMU panie HariBo... Bo ta ulotka jest zenujaca...
scotsman

Postprzez scotsman » środa, 25 paź 2006, 09:21

Mafi napisał(a):Kołobrzeg jak widać to dziwne miasto... Nie sądzę, żeby w innych odchodziły takie cyrki :)

SatH^Raa... bardzo rozsądnie piszesz, ale skoro inne metody- bardziej cywilizowane nie działają, to wychodzę z założenia, że trzeba spróbować wszystkiego :)

Zobaczymy jak to się sprawdzi i jaki będzie odzew ludu... chyba całkiem niedługo zresztą... :)

Inne metody - bardziej cywilizowane?? Interesujace... Pewnie takie jakie napadnaie na kupcow - to jest wyjatkowo cywilizoane :wink:
scotsman

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg