Karpinuk przeprosi Bieńkowskiego

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Eureka » niedziela, 22 paź 2006, 13:11

simplicissimus napisał(a):[/b]

.....a kwestia moralności to jest rozbieżna sprawa, w zależności od ujecia i szkoły.

Masz rację, co do moralności. Jest ona ogółem norm i zasad właściwych dla środowiska, w którym obraca się człowiek i stąd są one różne dla różnych partii. PiS popiera podobnych swojej moralności, byle utrzymać się przy władzy. Dobitnie to widać po ostatniej koalicji z ludźmi mającymi prawomocne wyroki sądowe.
W przypadku ulotki Pana prezydenta mam podobne zdanie, co poseł Sebastian Karpiniuk. Jeśli nawet w umiejętny sposób zostanie oczyszczony z zarzutów, to według mojej szkoły moralności, wydając ulotkę postąpił niemoralnie.
Eureka
V.I.P

Postprzez report » niedziela, 22 paź 2006, 13:37

poczekajmy spokojnie, poseł jest prawnikiem - dziwne jest że nie udało mu się dowieść co jest widoczne dla każdego mieszkańca - ? ale każdy wyrok trzeba uszanować... nasza debata niczego tu nie wniesie.
report

Postprzez report » niedziela, 22 paź 2006, 16:31

zaraz, zaraz... pan prezydent ma oficjalne poparcie PiS - co to za informacja jest nowa?
report

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 22 paź 2006, 16:38

Z tgo co ja wiem HB jest kandydatem Centroprawicy stąd stwierdzenie, że nie jest kandydatem PiS'u.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » niedziela, 22 paź 2006, 16:52

Pis w wyborach popiera Pana Henryka Bieńkowskiego, zaznaczam popiera.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 22 paź 2006, 17:02

Znam taką smą wersję. Co nie zmienia faktu, że pan HB zadeklarował dużo wczesniej niż 18.10 swój start w wyborach.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez report » niedziela, 22 paź 2006, 18:03

Konsul napisał(a):Pis w wyborach popiera Pana Henryka Bieńkowskiego, zaznaczam popiera.

rozumiem, ze pis popiera a pan prezydent nic o tym nie wie? czy o co chodzi, bo się pogubiłem...
report

Postprzez dziewuszka » niedziela, 22 paź 2006, 18:17

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam. Ale upraszczając sprawę, sąd orzekł sprostowanie, że kampania nie była prowadzona za pieniądze podatników, opierając sie na oświadczeniu HB, że w dniu wydania ulotki nie wiedział on, iż będzie kandAydował na prezydenta?
Wszyscy wiedzą, że jednak wiedział. Czyli co? Mam rozumieć, ze nie powiedział prawdy licząc na to, że poseł nie będzie tego w stanie udowodnić w tak krótkim czasie?
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez report » niedziela, 22 paź 2006, 18:37

gdyby sprawa była w Kołobrzegu - to skład raczej by wiedział
report

Postprzez dziewuszka » poniedziałek, 23 paź 2006, 16:25

Czy mógłby ktoś edytowac ten temat?? Wyraźnie chodzi o sprostowanie, a nie o przeprosiny. W sumie to dobry pomysł, jak komuś się nie będzie chciało zajrzeć do tematu, to faktycznie pomyśli, że Pan HB ma być przeproszony :D
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez mauritus » poniedziałek, 23 paź 2006, 19:57

I jak tu teraz wybielić posła Karpiniuka :lol:
mauritus
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg