simplicissimus napisał(a):Na konferencje przychodzą dziennikarze. Jak pracuję w tym mieście jako dziennikarz, nie zdarzyło się, aby na konferencję urzednika przyszło stado polityków różnej maści
ziomuś napisał(a):j0shu4 napisał(a):tyle ze de facto nie chodzilo do konca o posla
gdyby sebastian byl sam sadze ze nie byloby tej afery
Tylko, że na tą konferencję przyszli nie tylko członkwie S"MD", ale takzeczłonkowie Federacji Młodych Socjaldemokratów, którzy nie są stroną w konflikcie, a też zosatli wyproszeni....
ziomuś napisał(a):j0shu4 napisał(a):tyle ze de facto nie chodzilo do konca o posla
gdyby sebastian byl sam sadze ze nie byloby tej afery
Tylko, że na tą konferencję przyszli nie tylko członkwie S"MD", ale takzeczłonkowie Federacji Młodych Socjaldemokratów, którzy nie są stroną w konflikcie, a też zosatli wyproszeni....
simplicissimus napisał(a):ziomuś napisał(a):Jak to pan Rzecznik Prezydenta powiedział: "nasze i wasze media"
Nie ziomuś, to akurat powiedział Łukasz Czechowski. Cytuj poprawnie.

SatH^Raa napisał(a):j0shu4 napisał(a):a offne sobie co mi tam
czytali na pewno ulotke prezydenta
Panowie, dajemy zły przykład, nooooo...
I pomyśleć, że ja specjalnie nie dałem dubla na której wyraźnie widać co czytają, żeby offtopów nie było.
Tylko takiego, żeby przy okazji można było posłowi K. w oczy spojrzeć 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości