Ujawnione akta obciążają Suchocką i Miodowicza

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez blawatek-blu » czwartek, 19 paź 2006, 11:17

BLAaa, bez osobistych wycieczek. Jeżeli brak Ci argumentów jacy to wspaniali są Twoi koledzy partyjni to nie pisz co ktoś może ze mną zrobić, już raz czytałam Twoje górnolotne wypociny pod moim adresem.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez dziewuszka » piątek, 20 paź 2006, 16:40

blawatek-blu napisał(a):Twoje górnolotne wypociny pod moim adresem.

Górnolotne czy nie, to "wypociny" BLAaa (obojętnie pod czyim adresem ) osobiście mi sie bardzo podobaja :) Rzekłabym, że jestem jego fanką :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » piątek, 20 paź 2006, 19:57

blawatek-blu napisał(a):BLAaa, bez osobistych wycieczek. Jeżeli brak Ci argumentów jacy to wspaniali są Twoi koledzy partyjni to nie pisz co ktoś może ze mną zrobić, już raz czytałam Twoje górnolotne wypociny pod moim adresem.

Jeżeli w moim poście była jakaś osobista wycieczka pod Twoim adresem, to chyba czytalismy dwa różne posty. Napisałem prawdę, o której... o zgrozo... najczęściej mówi lider Samoobrony Andrzej Lepper.
A co do moich kolegów - gros z nich ma nature państwowca. Czego nie moge powiedzieć o Twoich kolegach. I koleżankach.
Ale to oczywiście indywidualna ocena, do której prawa Ci nie odbieram.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » piątek, 20 paź 2006, 20:03

BLAaa napisał(a):
blawatek-blu napisał(a):Słowianin, któryś dzień z kolei krzyczysz na forum, wyluzuj. Nigdy nie będzie dosyć przypominania co złego zrobiła lewica, a na razie to oni nie ponieśli żadnych konsekwencji, a przez dłłłłuugggiiii czas niszczyli kraj. Piszesz, że chłopcy z prawicy już 16 lat się zwodzą, tylko czas pokaże, jacy to chłopcy i kto nimi manipulował. Miodowicz dziś powiedział, że prawem konstytucyjnym miał obowiązek obserwować skrajną lewice jak i prawice :lol: :lol: :lol: .

Z całym szacunkiem, ale idź na biedna popegieerowską wieś i powiedz, że komuna była zła. Na bank nadzieją Cie na widły...

A była dobra ? Tu na widły nie nadzieją.
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » piątek, 20 paź 2006, 20:20

Z pozycji bezrobotnego dojarza, spędzającego połowe zycia pod wiejskim sklepem z bełtem w ręku, to komuna na pewno była wspaniała.
Zobacz na sondaże - połowa społeczeństwa nie podziela ocen obecnej tzw. prawicy.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » piątek, 20 paź 2006, 20:54

Się nic nie robiło, a się piło i jadło. Rzeczywiście żyć nie umierać, niestety wiele pozostało takich sierot po prl-u. Ale wystawiać podług ich miary dobre świadectwo tej "epoce"? Chyba jednak to za mało.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 20 paź 2006, 20:58

Konsul napisał(a):Się nic nie robiło, a się piło i jadło. .

Sa tacy, którzy identycznie mówia o funkcyjnych działaczach związkowych...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez blawatek-blu » piątek, 20 paź 2006, 22:55

BLAaa, jak się kogoś cytuje to zawsze jest, że odnosisz się do danego postu, chyba że Ty masz swoje odnośniki. Skąd Ty człowieku możesz znać moich kolegów i koleżanki :lol: , czy nie można mieć swoich poglądów nie należąc do żadnej partii. Zastanawiające skąd Ty znasz tak dobrze mętalność ludzi mieszkających w popegerowskich wioskach.
Dziewuszka, każdy ma jakiegoś fana, lubisz ludzi wypowiadających się w tym stylu Twoja sprawa, ja preferuję w łagodniejszym stylu wypowiedzi z dozą dobrego humoru.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez dziewuszka » sobota, 21 paź 2006, 11:08

I tak trzymaj bławatku...
A propos każdy ma tam jakąs swoja mentalność ;)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » sobota, 21 paź 2006, 12:51

A akta obciążaja Suchocką i Miodowicza, a tak się zarzekali. Ale co tam oszołomy kaczuchy mogą wiedzieć. Takie tak zwykłe donoszonko i inwigilacja, taka zabawa.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » sobota, 21 paź 2006, 19:39

blawatek-blu napisał(a):BLAaa, jak się kogoś cytuje to zawsze jest, że odnosisz się do danego postu, chyba że Ty masz swoje odnośniki. Skąd Ty człowieku możesz znać moich kolegów i koleżanki :lol: , czy nie można mieć swoich poglądów nie należąc do żadnej partii. Zastanawiające skąd Ty znasz tak dobrze mętalność ludzi mieszkających w popegerowskich wioskach.

1. Bo wiem kim jesteś.
2. Mam w popegieerowskieju wsi rodzinę. Bliską.

Owszem, często odnosze się poprzez cytat to czyjegos postu, ale nie robie tego z pobudek osobistych i nie nalezy traktowac tego jako osobistego ataku. Odnosze sie wyłącznie do zaprezentowanego poglądu, bez wzgledu na to jakim kto jest czlowiekiem.
Zalecam nabranie do siebie dystansu. Ja do siebie taki mam.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez blawatek-blu » niedziela, 22 paź 2006, 00:11

BLAaa, napisz proszę na pw. kim to ja jestem, może ja sama nie wiem.
Do siebie to ty masz taki dystans jak Twój awatarek, pięści ściśnięte, mina nie teges, albo masz poglądy jak BLAaa jak nie to jesteś wróg. Człowieku opamiętaj się. Jeszcze żyją ludzie z odmiennymi poglądami niż Twoje.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 22 paź 2006, 10:36

Nie rozumiem tych uszczypliwości dotyczących avataru. Czy to, że Blaa wdał się z tobą w dyskusje klasyfikuje go jako twojego "wroga"?? To jest forum, miejsce w którym wymieniamy poglądy i nie każdy musi mieć takie same jak twoje.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez blawatek-blu » wtorek, 24 paź 2006, 19:02

Arkadiusz K- czytaj ze zrozumieniem. Szanuję ludzi trzymających się swoich poglądów ale umiejących wysłuchać innych co mają do powiedzenia. Natomiast nie lubię ludzi grubiańskich myślących że świat się kręci wokół nich są pępkami świata. Ilu Polaków tyle wizji lepszego jutra naszego i naszych dzieci.
blawatek-blu
Twardziel

Poprzednia strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze