Jutro Dzień Edukacji Narodowej z tej okazji dla wszyskich belfrów wszystkiego naj, naj, naj.
A tak na marginesie: jak oceniacie swoich nauczycieli ? Czy nauczyli was czegoś , czymś zainteresowali,otworzyli nowe horyzonty czy też przeciwnie ?
Wald napisał(a):Swoich nauczycieli źle oceniają tylko ci, którzy pozostali nieukami! Choć czasem nawet pokończyli studia...

dziewuszka napisał(a):Wald napisał(a):Swoich nauczycieli źle oceniają tylko ci, którzy pozostali nieukami! Choć czasem nawet pokończyli studia...
No prosze jakie wnioski...
Bywali w mojej karierze nauczyciele do doopy..
Wald napisał(a): Do doopy są raczej uczniowie - nauczyciele rzadziej. Znacznie rzadziej! Widać, że polonista/tka niewiele cię nauczył/a... O interpunkcji ci nie wspominali?

Wald napisał(a):
Do doopy są raczej uczniowie - nauczyciele rzadziej. Znacznie rzadziej! Widać, że polonista/tka niewiele cię nauczył/a... O interpunkcji ci nie wspominali?
się wypowiadałVin napisał(a):a o zwrotach grzecznosciowych i wielkiej literze tobie tez chyba zapomnieli wspomniec
madrala
Wald napisał(a):Vin napisał(a):a o zwrotach grzecznosciowych i wielkiej literze tobie tez chyba zapomnieli wspomniec
madrala
Wielka litera, to wyraz szacunku, a nie reguła. Ja nawet człowieka nie znam, więc nie jestem zobowiązany do pisania w stosunku do niego zaimków zwrotnych z dużej litery... O!
A tak a propos: Jeśli mnie ganisz, to dlaczego sam piszesz z małej "tobie"? Skoro uważasz, że tak trzeba...
No i dodam jeszcze, że zdanie też rozpoczyna się dużą literą
To by było na tyle.
Wald napisał(a):Swoich nauczycieli źle oceniają tylko ci, którzy pozostali nieukami! Choć czasem nawet pokończyli studia...
Wald napisał(a): Wielka litera, to wyraz szacunku, a nie reguła. Ja nawet człowieka nie znam, więc nie jestem zobowiązany do pisania w stosunku do niego zaimków zwrotnych z dużej litery... O!
A tak a propos: Jeśli mnie ganisz, to dlaczego sam piszesz z małej "tobie"? Skoro uważasz, że tak trzeba...
No i dodam jeszcze, że zdanie też rozpoczyna się dużą literą
To by było na tyle.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości