simplicissimus napisał(a):Arkadiusz K napisał(a):Panie redaktorze simplicissimus nie sadzi pan, ze to przesada. Niech pan nie dolewa ognia do takiego tematu. Niech ktos przedstawi konkrety. Panska wypowiedz przypomina zachowanie kaczynskich. Wiem o co chodzi, ale nie powiem bo to scisle tajne. Dajmy juz z tym spokoj. I bez tego zostanie pan rzecznikiem
Zarzuty już zostały publicznie przedstawione, właściwą informację otrzymali dziennikarze. Nie wie pan o tym, bo rzadko chodzi pan na konferencje chyba, że jako bojówka PO. Pan, jako kłamca, najwięcej może powiedzieć o sposobach porównywalnych z retoryką polityczną PiS-u.
Przypomnę ten temat:
http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.ph ... 94&start=0
Niech Pan nie mówi co jest ściśle tajne. Mnie to nie podnieca. Tak samo jak zawód rzecznika. Nie jestem chłopcem do bicia, pan do tego poziomu pretenduje. Nie przeszkadzam i życzę powodzenia.
mauritus napisał(a):Jak donoszą źródła, H.Rupniuk robił wszystko aby zdyskredytować kołobrzeskie projekty unijne. Prezydent Bieńkowski osobiście interweniował m. in. u wojewody zachodniopomrskiego.
no name napisał(a):mauritus napisał(a):Jak donoszą źródła, H.Rupniuk robił wszystko aby zdyskredytować kołobrzeskie projekty unijne. Prezydent Bieńkowski osobiście interweniował m. in. u wojewody zachodniopomrskiego.
Co jarasz za świństwo ?
mauritus napisał(a):Jak donoszą źródła, H.Rupniuk robił wszystko aby zdyskredytować kołobrzeskie projekty unijne.

report napisał(a):Hong napisał(a):widzę że tutaj jak w ogólnoplskiej polityce - oszczerstwa![]()
mam dość takiego gadania że ten to, a jeszcze inny coś innego - weźcie się do roboty pseudo politycy![]()
dzienikarze mają zabawki do radosnych uciech
nie mieszaj do tego dziennikarzy - to sztaby rodzą paszkwile -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości