DEBATA WYBORCZA

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez rewo » sobota, 14 paź 2006, 23:10

simplicissimus napisał(a):Kto więc wyśle prezydenta na urlop?

Kwestie związane ze stosunkiem pracy wobec prezydenta wykonuje przewodnicżacy rady miasta, nie wiem jakie są szczegółowe regulacje w takim przypadku, ale wątpię aby ktoś mógł zmusić prezydenta do urlopu, byłoby to zresztą dość kuriozalne.
Myślę jednak, że dobrym, niepisanym standardem byłyby urlopy brane przez samych zainteresowanych w takich sytuacjach. Sorki za off top.

Co do debaty to bezpośrednie spotkania z telefonicznym udziałem widzów to generalnie trafiony pomysł, ale fakt, należałoby pomyśleć nad nieco inną formułą na następne programy, mniej kandydatów jednocześnie, większe zawężenie tematów.
rewo
Dyskutant

Postprzez marek » niedziela, 15 paź 2006, 10:06

rewo napisał(a):Co do debaty to bezpośrednie spotkania z telefonicznym udziałem widzów to generalnie trafiony pomysł, ale fakt, należałoby pomyśleć nad nieco inną formułą na następne programy, mniej kandydatów jednocześnie, większe zawężenie tematów.
zdążą do wyborów? kandydatów jak grzybów po deszczu
marek
V.I.P

Postprzez no name » niedziela, 15 paź 2006, 17:37

simplicissimus napisał(a):
ziomuś napisał(a):Wróćmy może do tematu. Kto według Ciebie simpicissimus wygrał debatę??

Według mnie to nie była debata. Oglądałem to 25 minut, resztę nagrałem. Szkoda było czasu.

Oczywiście, że to nie była debata. Najlepiej prowadzi debaty "Nasz dziennikarz".
Bardzo lubię programy na żywo w RK Naszego dziennikarza, są bardzo obiektywne.
Tylko dlaczego po rozmowach z Centroprawicą ma brązowy nos ?
A co do debaty w TKK to Adaś oszczędził Bienia. Najlepiej wypadł Rupnik.
no name
Rozgrzewa się

Postprzez Vin » niedziela, 15 paź 2006, 19:50

po co debata ?
puścić panów na żywioł
niech sobie rozmawiają ładnie
prowadzący niech tylko informuje, że jest telefon

:)
Vin
Uzależniony

Postprzez no name » niedziela, 15 paź 2006, 22:01

simplicissimus napisał(a):
no name napisał(a):Oczywiście, że to nie była debata. Najlepiej prowadzi debaty "Nasz dziennikarz".
Bardzo lubię programy na żywo w RK Naszego dziennikarza, są bardzo obiektywne.
Tylko dlaczego po rozmowach z Centroprawicą ma brązowy nos ?
A co do debaty w TKK to Adaś oszczędził Bienia. Najlepiej wypadł Rupnik.

Darek D. - pseudonim "producent". Witam kolegę ze studia tv. Numer do radia na końcu jest o 1 cyfrę niższy: 94 35-538-00. Możesz zadzwonić, to program dla wszystkich. A jeśli idzie o pseudonim "brązowy nos", to chyba pamiętasz, kogo narysował A. Rafiński w studio tv na żywo? On jest już zarezerwowany. Mi nie wolno używać tego nazwiska. Ty wiesz. Ba, wszyscy wiedzą. Myślę, że to koniec naszej dyskusji w twoim nowym wcieleniu. Wymyśl sobie nowe i atakuj kolegów z firmy. Gratuluję.

:D - detektyw Gadżet. Cóż za błyskotliwość. Gratuluje simplus :P, a zaprosisz jeszcze prawnika Leguna? Chętnie bym zadzwonił i zadał pytanie. Niesamowity człowiek, taki elokwentny i wiarygodny.
no name
Rozgrzewa się

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg