co nie zmienia faktu, że je uwielbiam
Podobał mi się, fajnie się oglądało i muzyka przypadła mi do gustu
Nooo... się wysiliłam
Polecam
ale to nie to co Dirty Dancing

co nie zmienia faktu, że je uwielbiam
Podobał mi się, fajnie się oglądało i muzyka przypadła mi do gustu
Nooo... się wysiliłam
Polecam

ale dodam, że tak odjechane filmy w których humor przeplata się z tragedią zwyczajnie trzeba zobaczyć... choćby dla historyjki "taxi" lub "o pluciu na pociąg"

pastor napisał(a):"...i twoją matkę też." - bardzo dobre kino latino... z malym podtekstem seksualnym... zaskakujaca fabula, problem prawdziwej przyjazni i inne takie w jednym filmie, ktory oglada sie przyjemnie ... dramat z elementami komedii... heh![]()
![]()
troche ciezko mi sie ogladalo, ale generalnie takie same odczucia mam co Ty.

Hayes napisał(a):The fast and the furious-Tokyo driftnic specjalnego wiele mu brakuje do poprzednich części. Za to drugi film, który ostatnio widziałem,chociaż to już nie nowość- Historia Przemocy polecam jak najbardziej
, świetne aktorstwo (m.in. Vigo mortensen, Maria Bello).Jak daleko człowiek może się posunąć by uzyskać odkupienie i ochronić swoją rodzinę? Tom Stall prowadzi lokalną restaurację i wiedzie spokojne życie rodzinne. Jego życie zmienia się na zawsze, gdy Tom udaremnia napad rabunkowy i zabija napastników.

Tisaja napisał(a):
Soooryy.. ale Tokyo Drift bije na głowe obie cześci ! Pierwsza super, druga do kitu.. a trzecia.. Mmm.. przejedwabista...
Dwie poprzednie mozna sobie w buty wsadzić..![]()
Tokio Drift.. jest po prostu bossski.. i muzyka, muzyka, muzyka...Niesamowita!
tak czy inaczej chyba warto było... lubię filmy których urok tkwi nie w szybkiej akcji podczas której człowiek bezmyślnie gapi się w ekran, nie zastanawiając się nad przekazywanym "przesłaniem"... to w niebanalnym i lekkim przekazaniu jakieś myśli tkwi dla mnie tzw. "sztuka"...

NataliaW napisał(a):I Am Sam,
Piękny, cudowny, niebanalny, wzruszający film. Dziwie sie, że dopiero teraz mi wpadł w ręce. Popłakałam sie na nim koszmarnie. Jeden z piekniejszych filmów o miłości.
Nie da sie opisać słowami. Trzeba koniecznie zobaczyć.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości