m@dF napisał(a):Dajcie sobie spokoj juz z ta polityka. Nie ma ciekawszych tematow?! Zalozmy kółko szydelkowania, bedzie wiecej postow, ktore nie powoduja wymiotów. Mam w dupie polityke. Chcecie zrobic cos dla miasta? Zrobcie to sami...
slonkokg napisał(a):Elfik napisał(a):Mauitus przeczytaj jeszcze raz: nie za co ten urlop, tylko jaki? Chdzi o urlop wypoczynkowy, któy należy sie kazdemu pracującemu człowiekowi. Przynajmniej ja tak zrozumiałam słowa slonkokg.
Dobrze zrozumiałas.
Mauritus. Co do remontów w szkole to byś się zdziwił. Ciągle się coś robi, naprawia, remontuje. Ciągle są starania o nowy sprzęt dla uczniów, o nowe pomoce dydaktyczno - wychowawcze. Sezon w szkole to najbardziej gorące i pracowite 2 miesiące podczas całego roku szkolnego. Z resztą z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wiem o tym najlepiej, wiec te swoje drwiny zachowaj dla siebie, bo są lekko nie na miejscu. Kpisz z dyrektora, kpisz z reszty pracowników. Z Twoich usmieszków moge wywnioskowac, że w tej szkole nic sie nie dzieje [wg Ciebie], ze kazdy spoczywa na laurach, że nikt nic nie robi. Powiem tylko tyle, ze jestes w błędzie.
I jeszcze jedno. Twoja ironia, złosliwość i trzymanie sie tych cech nagminnie w każdej Twojej wypowiedzi z lekka są drażniące. Gadasz, jakbyś pracował dla ludzi tutaj wymienionych, jakby "Twój stołek" był najbliżej posła, najbliżej dyrektora, najbliżej innych. Nie ma ludzi nieomylnych, ideałów tez nie ma, wiec daruj sobie. Ja daruję sobie dalszą dyskusję z Tobą, bo to chyba będzie najmądrzejsze rozwiązanie z mojej strony.
mauritus napisał(a):Proponuję doczytać za co należy się urlop dyrektorowi, za wakacje ?![]()
a, jakie to remoty były w tej szkole
![]()
Ja myślę, że po zaprzestaniu funkcji dyrektora powinien jeszcze procować kilka lat i nie pobierać wynagrodzenia. Pytam po raz kolejny, czy pobieranie wynagrodzenia z tytułu pełnienia funkcji dyrektora i przewodniczącego rady w tym samym okresie jest ok ? Pana Janusz ciężko zastać w szkole, a całą robotę robią za pana dyrektora wicedyrektorzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości