Teraz doktor straszy dyrektora

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Teraz doktor straszy dyrektora

Postprzez Didi » czwartek, 5 paź 2006, 20:14

Jak donosi jutrzejsza rzeczkolobrzeska...

Kod: Zaznacz cały
Przemysław Dawid złożył zeznania na policji o wygrażaniu mu przez Jerzego Pawliszcze. Pawliszcze powiedział policji i prokuraturze coś o Dawidzie, ale nie może powiedzieć co, bo to tajemnica.

Nic nie zapowiadało dalszego ciągu tej sprawy. Po czwartkowej konferencji, na której P. Dawid i J. Pawliszcze podali sobie ręce, Pawliszcze podpisał oświadczenie, w którym stwierdza, że Przemysław Dawid, dyrektor CePiT nigdy mu nie groził. Potwierdzając to, co mówił chwilę wcześniej na konferencji prasowej. – Prosił, żeby nie oskarżać go w prokuraturze. Powiedziałem, że dobrze, skieruję sprawy wobec Jarosława Banasia i Sebastiana Karpiniuka (dop. red. dziennikarz TKK oraz poseł zdaniem Dawida inspirowali dra Pawliszcze). Oświadczenie podpisał przy świadkach – mówi Dawid – jednak już po południu dzwonił do mnie cztery razy, potem wieczorem na telefon domowy, w końcu obudził mnie o czwartej rano. Zażądał oddania oświadczenia. Zaczął straszyć, że ujawni jakieś sprawy na mnie.

- Zadzwoniłem o piątej rano, bo wcześniej pan Dawid unikał moich telefonów. Gdy dałem mu oświadczenie, on powiedział, że zemści się teraz na pośle Karpiniuku, nie na mnie, a Karpiniuku – podaje swoją wersję Pawliszcze. – Mówił, że zniszczy. Byłem już w prokuraturze i złożyłem obfite wyjaśnienia w sprawie moich nocnych telefonów. Zgłosiłem też pewną sprawę, o której wiem, ale nie mogę jeszcze mówić, bo to już tajemnica śledztwa...

Prawdopodobnie to nie caly artykul na na ich stronie wszystkiego zawsze nie pisza...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » piątek, 6 paź 2006, 15:24

To kto w końcu kogo straszy :?:
Bo to zwariowac z nimi idzie. :lol: :lol:
Niedługo się dowiemy że jeden z posłów straszy doktora, a doktor z tego strachu straszy innych.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 6 paź 2006, 21:40

ja się nie boję braci rojek...
report

Powrót do :: miasto kołobrzeg