Hipokryzja Karpiniuka

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Hipokryzja Karpiniuka

Postprzez mauritus » środa, 27 wrz 2006, 20:27

Oglądam kolejną już konfrencję posła Karpiniuka. Jestem zdumiony, bo słyszę, iż Prezydent powinien prowadzić swoją kampanię wyborczą w okresie urlopu, idąc za przykładem posła Karpiniuka mam nadzieję, iż Janusz Gromek, kandydat Platformy Obywatelskiej w imię czystości nie pobiera wynagrodzenia z tytułu pełnienie wirtualnej funkcji dyrektora szkoły. Myślę ,iż również w okresie kampanii wyborczej pójdzie na urlop, bezpłatny oczywiście.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » środa, 27 wrz 2006, 20:33

I TKK :P
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » środa, 27 wrz 2006, 20:44

Chyba temat był o super klarowności wszystkich członkow Platformy Obywatelskiej.
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » czwartek, 28 wrz 2006, 08:09

O hipokryzji raczej można mówić w stosunku do PiS-u o czym świadczą ostatnie zachowania wysokich rangą przedstawicieli rządu Jarosława Kaczyńskiego. mauritus, czy masz dowody na to, że Pan poseł Sebastian Karpiniuk udaje posiadanie zalet człowieka uczciwego? Czy masz dowody, że jest obłudny, dwulicowy i nieszczery? Czy czasem nie zabawiasz się używaniem określeń, które mają wprowadzić zwątpienie w tę osobę, bo o brak znajomości określenia hipokryzja nie posądzam Cię. Znam posła Karpiniuka od dziecka i mam do niego pełne zaufanie. Opamiętaj się w oczernianiu posła Karpiniuka. Dla mnie jesteś osobą bez klasy.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » czwartek, 28 wrz 2006, 20:02

Oczekuję od p.Gromka, iż pójdzie za głosem posła Karpiniuka i w okresie kampanii wyborczej nie będzie pobierać wynagrodzenia - proponuję urlop bezpłatny, z tytułu pełnienia funkcji przewodniczącego rady, co jest nie wiem jak możliwe ponieważ zapowiadana jest jeszcze jedna sesja( mógł ją zorganizować wcześniej) oraz z tytułu pełnienia funkcji dyrektora szkoły.
Pan poseł Karpiniuk przedstawił udaremnienie możliwości prowadzenia kampanii wyborczej przez Prezydenta w okresie zatrudnienia (przymusowy urlop bezpłatny), sam również swoim przkładem dawał do zrozumienia, iż w okresie kampanii zawsze brał urlop bezpłatny.
Czy to nie hipokryzja ?
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » czwartek, 28 wrz 2006, 20:16

A nie brał?? Twierdzisz, że poseł Karpiniuk podczas swojej kampanii przebywał w pracy :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez mauritus » sobota, 30 wrz 2006, 07:07

Bez znaczenia i tak nic nie robił. Nie wiem czy brał urlop bezpłatny.
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » sobota, 30 wrz 2006, 09:00

mauritus napisał(a):Bez znaczenia i tak nic nie robił. Nie wiem czy brał urlop bezpłatny.

Jak można wiedzieć, że ktoś nic nie robił a nie wiedzieć, czy brał urlop .....?
Eureka
V.I.P

Postprzez ZAINTERESOWANA » poniedziałek, 2 paź 2006, 18:15

Eureka napisał(a):
mauritus napisał(a):Bez znaczenia i tak nic nie robił. Nie wiem czy brał urlop bezpłatny.

Jak można wiedzieć, że ktoś nic nie robił a nie wiedzieć, czy brał urlop .....?

Ano w ten sposób, że nieważne kiedy ale jak... (jak w w/w poście widać).
Jak zwykle niektórym lepiej się krytykuje a nie chce się sprawdzić... ;/
Szkoda gadać...
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez blawatek-blu » środa, 4 paź 2006, 23:58

Pan poseł dotyka dna. Dzisiaj narzekał na prezydenta na TVP3. Panie pośle nasz prezydent nie kandyduje poraz pierwszy, tylko ubiega się zostać prezydentem na kolejną kadencje, więc musi uczestniczyć w życiu miasta. Dziwię się Panu, bo był Pan zastępcą prezydenta i nagle nie wie ile ważnych decyzji, spotkań musi podejmować i nie może pozwolić sobie na dezercje ze stanowiska. Już słysze te głosy w czasie nieobecności- gdzie Pan jest Panie Prezydencie. Śmieszą mnie wypowiedzi że pełno jest w mediach Pana Bieńkowskiego, ale przecież to my zapraszamy na te wszystkie akademie, odczyty, bankiety itd. Pana Prezydenta. Widać nieraz zmęczenie na twarzy, ale cóż jak uczestniczy to spodkanie nabiera wyższej rangi.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez mauritus » piątek, 6 paź 2006, 11:23

Proponuję doczytać za co należy się urlop dyrektorowi, za wakacje ? :lol: :lol: a, jakie to remoty były w tej szkole :lol: :lol: Ja myślę, że po zaprzestaniu funkcji dyrektora powinien jeszcze procować kilka lat i nie pobierać wynagrodzenia. Pytam po raz kolejny, czy pobieranie wynagrodzenia z tytułu pełnienia funkcji dyrektora i przewodniczącego rady w tym samym okresie jest ok ? Pana Janusz ciężko zastać w szkole, a całą robotę robią za pana dyrektora wicedyrektorzy. :twisted:
mauritus
Terminator

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg