kto smiga służbowym autem ?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

kto smiga służbowym autem ?

Postprzez kołobrzeg » wtorek, 3 paź 2006, 07:53

wykorzystanie samochodów um w kampnii wyborczej ? macie jakąś wiedzę na ten temat - ? widuje sie służbowe samochody wieczorami pod sztabami ...
kołobrzeg
Rozgrzewa się

Re: kto smiga służbowym autem ?

Postprzez Elfik » wtorek, 3 paź 2006, 08:38

kołobrzeg napisał(a):wykorzystanie samochodów um w kampnii wyborczej ? macie jakąś wiedzę na ten temat - ? widuje sie służbowe samochody wieczorami pod sztabami ...

To widuje sie, to miało być stwierdzenie? Bo ja nie widziałam, nie wiem nawet czy i jakie samochody służbowe mają w magistracie. Jeśli masz wiedzę kto stosuje takie praktyki to sie nia podziel :)
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Didi » wtorek, 3 paź 2006, 10:11

Sluzbowym autem to smigal dzis zastepca prezydenta, tylko pytanie czy pan S nie musi zapinac pasow? Swiatla wlaczyl a bez pasow jezdzi niedobry!
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Hong » wtorek, 3 paź 2006, 10:14

DeeJay napisał(a):Sluzbowym autem to smigal dzis zastepca prezydenta, tylko pytanie czy pan S nie musi zapinac pasow? Swiatla wlaczyl a bez pasow jezdzi niedobry!

może go stać :lol:
Hong
Twardziel

Postprzez Hayes » wtorek, 3 paź 2006, 13:01

Czy aby nie przesadzamy już z tą krytyką obecnej władzy :? służbowe samochody są po to żeby służyły... a tak naprawdę to ile oni tego paliwa spalą. Co innego gdyby tymi samochodami wracali z tych nocnych "narad" w sztabach prowadząc :drunk: w stanie wskazującym.
Hayes
Dyskutant

Postprzez Didi » wtorek, 3 paź 2006, 16:06

piter_Radzikowo napisał(a):
DeeJay napisał(a):Sluzbowym autem to smigal dzis zastepca prezydenta, tylko pytanie czy pan S nie musi zapinac pasow? Swiatla wlaczyl a bez pasow jezdzi niedobry!

a kto jezdzi w pasach po miescie?? bo ja np nie!! :twisted:

mam nadzieje ze kiedys odczujesz skutki uboczne i bedziesz zalowal ze nie zapioles pasow ;]
Didi
Rycerz forum

Postprzez Bruno » wtorek, 3 paź 2006, 17:51

DeeJay napisał(a):
mam nadzieje ze kiedys odczujesz skutki uboczne i bedziesz zalowal ze nie zapioles pasow ;]

Pomyslales chociaz, co napisales ??
Bruno
Rycerz forum

Re: kto smiga służbowym autem ?

Postprzez Misiek » wtorek, 3 paź 2006, 21:06

kołobrzeg napisał(a):wykorzystanie samochodów um w kampnii wyborczej ? macie jakąś wiedzę na ten temat - ? widuje sie służbowe samochody wieczorami pod sztabami ...

Bez przesady... To już jest szukanie taniej sensacji..
Na przykład przedstawiciele handlowi też jeżdża służbowymi, w sobotę czy niedziele na plażę czy do lasu... z całą rodzinką.. Też nowość... I po co ten bulwers?.. :D
Misiek
Coś tam napisał

Postprzez BLAaa » wtorek, 3 paź 2006, 21:29

Kwestia tego jakie uprawnienia do wykorzystywania służbowego samochodu mają Ci, którym je przydzielono.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Didi » środa, 4 paź 2006, 07:04

Bruno napisał(a):
DeeJay napisał(a):

Pomyslales chociaz, co napisales ??

nie zycze zle, ale dopiero po fakcie wiele osob zaczyna zapinac pasu...dopoki nic sie nie stanie wszyscy sobie mowia nie musze zapinac pasow dobrze jezdze nic sie nie stanie mam poduszke itp napisalem tak dlatego ze pare znajomych osob stracilo zycie badz zostalo kalekami przez jazde bez pasow...uderzenie nawet czolem o kierownice konczy sie tragicznie
Didi
Rycerz forum

Postprzez Bruno » środa, 4 paź 2006, 08:48

Wybacz, ale to debilne tlumaczenie, bo zyczyles innemu forumowiczowi aby mial wypadek i w nim ucierpial !!
Bruno
Rycerz forum

Postprzez ewe » środa, 4 paź 2006, 09:39

Oj zawistnicy , nieładnie.
ewe
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg