Może mnie tam nie ma, ale wielu innych młodych ludzi pojawi się na listach, niejednokrotnie bardziej lub mniej moich znajomych. Została im dana szansa z rąk władz lokalnych, ale prawda jest taka, że to czy będą mogli tę szanse spożytkować zależy od elektoratu i od tego, jak ten elektorat, czyli Wy, zapatruje się na kandydowanie do Rady Miasta takich osób jak np Jacka Kusia czy Jarka Szubę...
kołobrzeg napisał(a):hura - moge tu pisać!
nie znam nikogo z lewicy ale chetnie poznam jakąś lewicującą dziewczynę -

Vin napisał(a):a kto to jest pan Kus i Szuba ?
widzialam jednego z tych panow na jakims plakacie kiedys
to wszystko
i dlatego mam oddac na niego glos ?
BLAaa napisał(a):Vin napisał(a):a kto to jest pan Kus i Szuba ?
widzialam jednego z tych panow na jakims plakacie kiedys
to wszystko
i dlatego mam oddac na niego glos ?
Mieszkasz w innym okregu wyborczym
A swoja droga przydałby sie w końcu jakiś radny, który ma mniej latek niż 33.
McCool napisał(a):;) Może mnie tam nie ma, ale wielu innych młodych ludzi pojawi się na listach, niejednokrotnie bardziej lub mniej moich znajomych. Została im dana szansa z rąk władz lokalnych, ale prawda jest taka, że to czy będą mogli tę szanse spożytkować zależy od elektoratu i od tego, jak ten elektorat, czyli Wy, zapatruje się na kandydowanie do Rady Miasta takich osób jak np Jacka Kusia czy Jarka Szubę...
Czy przypadkiem to nie jest tak, że społeczeństwo oczekiwało od lewicy zmian, odmłodzenia swojej sylwetki, a gdy się to dokonało, młodzi zostaną zignorowani, tłumacząc tę ignorancję brakiem doświadczenia i umiejętności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 9 gości