mauritus napisał(a):Zwykła reklama osiągnięć.
Której retoryka przypomina klasyczne ulotki kandydata starającego sie o reelekcję.
Chyba zapomniałeś dodać ten szczegół

Elfik napisał(a):Jeśli to reklama osiagnięć miejskich spolek to dlaczego prezydent mowi o wyborcach i tym, że były to punkty programu centroprawicy, która w przeciwieństwie do innych komitetow wyborczych nie wyrzuca obietnic do kosza tylko je realizuje? I dlaczego jeśli jest to ulotka o budownictwie nie ma wzmianki o TBSie? (przynajmniej na skanie zamieszczonym przez etrangera)
Po drugie czas najwyższy zacząć się chwalić osiągnięciami.
ewe napisał(a):Właśnie chcę logicznie do tego dojśc i wychodzi mi , że raczej wątpliwe aby tak dużo kasy za to zapłacono, co najmniej o 1/3 za dużo. Więc coś sie tu nie zgadza. A zresztą ,skoro było to zamówienie UM to łatwo to sprawdzic, i nie potrzebne spekulacje
ewe napisał(a):Właśnie chcę logicznie do tego dojśc i wychodzi mi , że raczej wątpliwe aby tak dużo kasy za to zapłacono, co najmniej o 1/3 za dużo. Więc coś sie tu nie zgadza. A zresztą ,skoro było to zamówienie UM to łatwo to sprawdzic, i nie potrzebne spekulacje
ewe napisał(a):Nie wierzę ,że zrobiono ich 20000, bo po co ? Komu je będą rozdawac ,dzieciom w przedszkolach?
10000 szt jest i tak ilością ponad logiczną normę . Przypuszczam ,że zrobiono tego albo 3000 ,albo 5000 szt . ,bo tak sie najczęściej zamawia w drukarniach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości