Konsul napisał(a):Nie odbiegajmy od tematu. Chodzi o nasze lokalne media. Ok. Ktoś wykonujący zawód dziennikarza ma określone preferencje polityczne, dobrze, wielu ma. Pracują w gazetach o określonym profilu politycznym. Taka jest tkk, więc może czas przyznać się do tego, niektórzy dziennikarze nie są obiektywni.
Bzdury z ignorancji lub niewiedzy piszesz.ewe napisał(a):Jak najbardziej , coś taki ździwiony, a może jesteś młody.Młody zawsze ździwiony ,jak mówią w wojsku.
Masz zdumiewający tok rozumowania ale dostosuję się. Nie mnie oceniać, czy sytuacja jest normalna czy nie. Proszę mi tu nie imputować związków z zarządzaniem drogami. Nie mam. Czasami coś przeczytam i tyle. Prawdopodobnie najlepiej jest, jeżeli teren zwarty geograficznie kontroluje jedna jednostka samorządowa ale skoro miasto nie dostaje pieniędzy na sprzątanie dróg pozostających w innym zarządzie, to o co ich oskarżać? Zadzwoń, zapytaj, jak sobie z tym radzą w innych miastach. Tym sposobem dojdziesz do statusu Omnibusa forumowego. Aha, jeszcze jedno. Co ze społeczną oceną wydatków poniesionych na działania nie pozostające w gestii zarządu miasta i prezydenta a sprzeczne z interesem miasta. Bo jaki interes ma maisto w sprżataniu cudzych śmieci na wlasny koszt poza estetycznymi?ewe napisał(a):Tak czy inaczej ,że tak jest to fakt , a dla ciebie PLUSKWA jak się domyślam to jest ta sytuacja normalna
Przecież w Kołobrzegu to normalne, że można chlapać na prawo i lewo, zwłaszcza jeżeli chodzi o dziennikarzy. Jak nakłamia na jakiś temat związany z prezydentem spotykaja się z wielkim poklaskiem. To z tego żyją, a że nudne sie to robi to już inna rzecz.qrczak napisał(a):Co się dziwiciePrzecież w Kołobrzegu to normalne, że można chlapać na prawo i lewo, zwłaszcza jeżeli chodzi o dziennikarzy. Jak nakłamia na jakiś temat związany z prezydentem spotykaja się z wielkim poklaskiem. To z tego żyją, a że nudne sie to robi to już inna rzecz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości