Nie odwołał zeznań

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » niedziela, 24 wrz 2006, 08:37

ziomuś napisał(a):
Konsul napisał(a):Masz taką wiedzę bezpośrednio od Dziekana Wiśniewskiego, poinformował Cię o tym osobiście? W tym momencie bowiem stwierdziłeś, że zaistniała sytuacja bezpośredniego wpłynięcia na pracodawcę, aby zwolnił pracownika.

Zrozum mnie.... Nie moge wszystkiego mówić.....

Ziomal - zachowaj tą wiedzę dla policji - Konsul chce z Ciebie wyciągnąć, co wiesz by skontruoawać linię smutnej obrony - bo jest powiązany zawodowo z ludźmi którzy grozili -

czas zmienić nicka - czy sie myslę - panie niby anonimowy

wierzę że za to co spotkało dr nie minie Was kara - miłej niedzieli
report

Postprzez mauritus » niedziela, 24 wrz 2006, 09:51

A ja słyszałem, że Platforma Obywatelska kazała w ten sposób postępować p.Pawliszcze w zamian ze ewentualne stanowisko, można tak ?
mauritus
Terminator

Postprzez report » niedziela, 24 wrz 2006, 10:25

mauritus napisał(a):A ja słyszałem, że Platforma Obywatelska kazała w ten sposób postępować p.Pawliszcze w zamian ze ewentualne stanowisko, można tak ?

dyrektor zapisał sie do PO ?
report

Postprzez Konsul » niedziela, 24 wrz 2006, 10:28

ziomuś napisał(a):
Konsul napisał(a):Masz taką wiedzę bezpośrednio od Dziekana Wiśniewskiego, poinformował Cię o tym osobiście? W tym momencie bowiem stwierdziłeś, że zaistniała sytuacja bezpośredniego wpłynięcia na pracodawcę, aby zwolnił pracownika.

Już przecież powiedziałeś, publicznie oznajmiłeś dość "mocny" fakt. Na pewno masz dowód na to co napisałeś, bo to mocne słowa.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » niedziela, 24 wrz 2006, 11:24

Konsul napisał(a):
ziomuś napisał(a):

Już przecież powiedziałeś, publicznie oznajmiłeś dość "mocny" fakt. Na pewno masz dowód na to co napisałeś, bo to mocne słowa.

po co ciągniesz - ? masz jakąś obsesje ? możesz sobie to wydrukować i analizować ale form już nie męcz tymi dociekaniami
report

Postprzez Demurrer » niedziela, 24 wrz 2006, 11:54

ziomuś napisał(a):Zastanawia mnie to, czemu Konsul jest tak bardzo dociekliwy.... Czyż byś miał z tą sprawą coś wspólneg?? Ja bronię tylko mojego wykładpwcę.... Dobrego specjalistę....

Ziomuś, jeśli nie masz dowodu to dopuściłeś się pomówienia. Zdajesz sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji, prawda?

Postępujesz jak Twój kolega Messenger.
Chcesz żeby Łukasz musiał za Ciebie tez przepraszać, jak za niego?

Powiedz mi jeszcze na koniec, skąd wśród Młodych Demokratów taka łatwość rzucania tego typu oskarżeń?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » niedziela, 24 wrz 2006, 14:34

ziomuś napisał(a):Czy ja kogoś pomówiłem?? Nie przypominam sobie, żebym podawał jakieś nazwisko.... A dlaczego Łukasz miałby się za mnie wstydzić?? Nie ma takiego powodu...

to jest tradycyjna podpucha - zaraz będa Ci grozic paragrafami by sparwic wrażenie, ze nie toną, że nie motają się w sieci - chłopaki proponuję konsultację u źródła u dyrektora a nie bezsensowne nabijanie postów -

czy mam załozyć temat - dlaczefoo dumerulusimplusikonsulus ściemnia?
report

Postprzez Konsul » niedziela, 24 wrz 2006, 15:03

Report, report ależ się miotasz, coś niesamowitego z Tobą się dzieje, rzucasz się na lewo i prawo. Oskarżasz, zarazem ogarnia Cię histeryczny śmiech, tniesz "mieczem" na oślep. I zabawnie jest to obserwować.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 24 wrz 2006, 15:08

ziomuś napisał(a):Zastanawia mnie to, czemu Konsul jest tak bardzo dociekliwy.... Czyż byś miał z tą sprawą coś wspólneg?? Ja bronię tylko mojego wykładpwcę.... Dobrego specjalistę....

Ja dociekliwy? Nie mam powodu w tej sprawie tak się zachowywać. Podałeś FAKT, iż był telefon w sprawie zwolnienia z pracy pewnego pana. Przedstawiłeś jako pewnik sytuację groźby zwolnienia z pracy. Także Ziomuś masz dowody ku temu, i dobrze, nie masz - dokonałeś powówienia. Prosta rzecz.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » niedziela, 24 wrz 2006, 15:59

Konsul napisał(a):Report, report ależ się miotasz, coś niesamowitego z Tobą się dzieje, rzucasz się na lewo i prawo. Oskarżasz, zarazem ogarnia Cię histeryczny śmiech, tniesz "mieczem" na oślep. I zabawnie jest to obserwować.

ale ty jestes uprciuch - bredzisz od rzeczy - w koło macieju o tym samym - nie dociera do ciebie to co się stało ? wiem że to wstyd ale nawijaniem w kółko nic nie zmienisz -
report

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg