Nie odwołał zeznań

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Nie odwołał zeznań

Postprzez Messenger » czwartek, 21 wrz 2006, 11:05

Dziś o godz 11 odbyła się konferencja dr Jerzego Pawliszcze. Powiedział, że w związku z prośbami osób związanych z Przemysławem Dawidem wycofał oskarżenie przeciew niemu. Nie wycofał jednak swoich zeznan. Wycofanie oskarżenia miało polegać na zasugerowaniu, iż nie były to pogróżki samego Dawida a przedstawienie sytuacji ogólnej, co może doktora spotkać jeśli nie zdementuje słów posła Karpiniuka.
Messenger
Ważniak

Postprzez report » czwartek, 21 wrz 2006, 15:15

dzisiaj w wydarzeniach i w sobotę w Zblizeniach,

najbardziej mnie iteresowało - czy dr będzie jeszcze występował w Zbliżeniach czy zrezygnuje
report

Postprzez Demurrer » czwartek, 21 wrz 2006, 15:22

A ja sądzę, że o wiele ciekawsze jest to, czy Poseł Karpiniuk, Dr Pawliszcze i Redaktor Banaś zdobędą się na przeproszenie Przemysława Dawida.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Messenger » czwartek, 21 wrz 2006, 16:32

Demurrer napisał(a):A ja sądzę, że o wiele ciekawsze jest to, czy Poseł Karpiniuk, Dr Pawliszcze i Redaktor Banaś zdobędą się na przeproszenie Przemysława Dawida.

:shock: :shock: :shock: :shock:

Czyli faktycznie klania sie czytanie ze zrozumieniem. Pawliszze nie odwolal zeznan. Za co ma przeprosic Dawida skoro to bliska mu osoba prosila doktora by wycofal oskarzenie.
Messenger
Ważniak

Postprzez report » czwartek, 21 wrz 2006, 16:47

Demurrer napisał(a):A ja sądzę, że o wiele ciekawsze jest to, czy Poseł Karpiniuk, Dr Pawliszcze i Redaktor Banaś zdobędą się na przeproszenie Przemysława Dawida.

Dawid już przepraszał dr Pawliszcze -
nie musi mnie przepraszać - jestem przyzwyczajony - to mnnie raczej śmieszy
report

Postprzez BLAaa » czwartek, 21 wrz 2006, 18:17

Ciekawe czy przed wyborami wybuchnie jeszcze jakaś afera z groźbami...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report » czwartek, 21 wrz 2006, 20:11

śmiszne groźby, śmiesznych funkcjonariuszy... żałość... i to skamlenie, późnijesze... ech żałość - ciekawym jak to zintepretuje mój kolega
report

Postprzez qrczak » sobota, 23 wrz 2006, 09:34

Ja przepraszam, ale czegos nie rozumiem. Wydaje mi się, że pan doktor dowodów nie miał i dlatego wycofał oskarżenie i został przy zeznaniach, bo zeznać to można różne rzeczy. I finał jest taki, moim skromnym zdaniem, że nic nie było, ale podtrzymując zeznania udaje się, że coś jednak było. Doktor taki przerażony był tymi niby pogróżkami, że nagle na prośbę czyjąś szycbiutko wycofał oskarżenie.

P.S. Kiedy TKK zapyta POsła co myśli o wycofaniu oskarżenia przez doktora :?:
Wydaje mi się, że się nie zapyta, no bo w końcu nie ma afery.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez report » sobota, 23 wrz 2006, 10:12

qrczak napisał(a):Ja przepraszam, ale czegos nie rozumiem. Wydaje mi się, że pan doktor dowodów nie miał i dlatego wycofał oskarżenie i został przy zeznaniach, bo zeznać to można różne rzeczy. I finał jest taki, moim skromnym zdaniem, że nic nie było, ale podtrzymując zeznania udaje się, że coś jednak było. Doktor taki przerażony był tymi niby pogróżkami, że nagle na prośbę czyjąś szycbiutko wycofał oskarżenie.

P.S. Kiedy TKK zapyta POsła co myśli o wycofaniu oskarżenia przez doktora :?:
Wydaje mi się, że się nie zapyta, no bo w końcu nie ma afery.

jestem umówiony na poniedziałek, masz to pytanie na bank
report

Postprzez report » sobota, 23 wrz 2006, 10:23

etranger napisał(a):

Przmysław Dwaid przeprosił doktora.
kapujesz ?

on nie skapuje - bo mysli, ze to był spisek
report

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg