realizacja tych centrów rozpoczęła się jeszcze zanim takowe programy były …. cała reszta jest pomieszaniem z poplątaniem … chyba kołobrzescy felietoniści dorwali się do trybuny …
BLAaa napisał(a):Autorem artykułu jest znany dziennikarz Trybuny Wojciech Jurczak, a nie żaden z kołobrzeskich felietonistów.
Drogę dojazdową trzeba zrobic przez teren miasta i ZPM, bo obecnie istniejący przebiega przez teren prywatny (za to odpowiada polityka państwa z lat ubiegłych, a nie żaden prezydent miasta).
Myślę, że artykuł powstał, bo wnerwiony naród wydzwania gdzie się da, żeby zwrócic uwage na problem LCPSR. Obiektywnie powiem, że miasto zrobiło co się da, żeby to ruszyło. Problem pewnie tkwi gdzie indziej.
, a tak prywatnie wiesz gdzie jest problem? bo wydaje mi się, że nie droga dojazdowa, czy opóźnienia są tu problemem - jeszcze sam zobaczysz, że jak to ruszy to pojawią się nowe problemy dla tych co tym będą zarządzac ... (pewnie to, że ziemia się kręci też będzie problemem)
gregor napisał(a):co do zrobienia przez miasta wszystkiego to bym polemizował, a tak prywatnie wiesz gdzie jest problem? bo wydaje mi się, że nie droga dojazdowa, czy opóźnienia są tu problemem - jeszcze sam zobaczysz, że jak to ruszy to pojawią się nowe problemy dla tych co tym będą zarządzac ... (pewnie to, że ziemia się kręci też będzie problemem)
ps czy wszyscy rybacy chcą przepuszczac rybcię przez centrum??! wydaje mi się, że nie - nie w takim układzie w jakim to idzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości