śMiEsZnIe KrZyWa PoDłoGa w sALi kOnCeRtOwEj RaTuSzA

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

śMiEsZnIe KrZyWa PoDłoGa w sALi kOnCeRtOwEj RaTuSzA

Postprzez report » niedziela, 17 wrz 2006, 19:57

Piszę w tym dziale, bo sprawa mnie cudownie rozbawia, a jak napisze w dziale miasto, to zaraz jakaś ciapa, zrobi sobie polityczną jazdę, obwini nieudolnych samorządowców albo i kogo ważniejszego, a ja mówię szczerze pragnę tego uniknąć. Śmieszy mnie jedynie setnie miasteczko w którym wszyscy zgodnie poruszeni krzyczeli – nie róbta cioły wystawy akwarystycznej w sali koncertowej, bo szlak trafi fortepian i boazerię! No i nic, cioły postawiły na swoim i zgodnie z oczekiwaniami podłoga od wilgoci wypaczyła się a Petrof zostanie chyba zezłomowany, bo nastroić to już się go nie da... kto będzie w okolicy niech koniecznie zobaczy a może i trzaśnie fotę – pofalowanej podłogi. Jest cudnie. Cioły górą. Żadne media nie dadzą im rady...
report

Postprzez report » niedziela, 17 wrz 2006, 20:19

ministrowa napisał(a):A mnie zastanawia ta "ciapa" co to ma zaraz zrobić polityczną jazdę! Czy ktoś z Was jest ciapą??

ciiii - może tu nie zaglądają
report

Postprzez McCool » niedziela, 17 wrz 2006, 22:25

Ale robicie z igły widły. Sprawa jest rzeczywiście zabawna - tylko ten śmiech jest zakropiony odrobiną żałości dla bezmyślności "ciołów" 8) Myślę, że trzeba tam teraz zorganizować spotkanie ludzi z nadmierną otyłością (bez obrazy dla otyłych), którzy uklepią tę podłogę do poprzedniego stanu :D
McCool
Rycerz forum

Postprzez kazió » poniedziałek, 18 wrz 2006, 12:26

nie, no , dobrze ,dobrze ze mi o tym powiedziales,sa to chociaz sprawdzone wiadomosci?
na prawde myslisz ze nie da sie uratowac pianina ? hmm moze zorganizujemy jakis manifest ?
Mnie sie wydaje ze napisales to w dziale hydepark po to zeby sie przekonac czy tu zagladaja (ONI) i wcale nie przejmuje cie los biednej podlogi i pianina :(
kazió
V.I.P

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 18 wrz 2006, 12:58

chcialbym niesmialo zauwazyc ze to fortepian nie pianino
j0shu4
Moderator

Postprzez kazió » poniedziałek, 18 wrz 2006, 13:13

niesmialo przyznaje sie do bledu, chociaz, jesli to ta sala, o ktorej mysle, to jednak pianino
kazió
V.I.P

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 18 wrz 2006, 13:18

jezeli tio sala koncertowa ratusza to zawsze stal tam fortepian
dawno tam nie bylem ale nie sadze zeby ktos spalil stojacego tam Petrofa
zreszta z samym wyniesieniem bylby nie lada klopot
j0shu4
Moderator

Postprzez Vin » poniedziałek, 18 wrz 2006, 13:29

pare miesiecy temu report robil akcje ratujaca fortepian
Vin
Uzależniony