mauritus napisał(a):Najpierw piszesz to Reportmauritus napisał(a):report napisał(a):nie róbcie sobie jaj -
sam fakt, że sprawa samorządowca jest w prokuraturze - jest już naganna,
nasz prezydent prawdopodobnie naruszył prawo w sprawie z kupcami
/mimo, że kołobrzeżanie poparali go w zwalczaniu nielegalnie handlujących
stanowczo zaprotestowali przeci użyciu siły/
teraz prokurator to bada - jezeli wniesie akt oskrżenia - prezydent straci poparcie znacznej częsci elektoratu - jeszce wiekszej niż ta, która jest już została stacona w chwili podjęcia decyzji o użyciu siły
wiadomo, że prezydent w tej sprawie radził się prawników i kierownictwa urzędu - wnoszę że żle mu doradzili
prezydent powinien być jak zona Cezara - bez cienia wątpliwości, ta wątpliwość poprzez prokuraturę został już wyrażona i nie da się według mnie tłumaczyć tego inaczej
napisałem co myślę - zwolenników pana prezydenta proszę, by nie rzucali się teraz na mnie z tekstem - że nienawidzę HB
ja panowie sztabowcy - poważnie współczuję prezydentowi, że ma takich doradców - a złościcie mnie Wy - którym wydaje się toczycie anonimową batalię w slusznej sprawie - jesteście w błędzie - zresztą w kolejnym błędzie
Później piszesz to Report
ja tam nie wiem co ludzie mają za problemy - normalna sprawa w prokuraturze, każdy dobry samorządowiec ma to w życiorysie -
Minął jeden dzień od Twojej pierwszej do drugiej wypowiedzi. Zmieniłeś zdanie o 180 stopni ? Zdecyduj się o co Ci chodzi.
ps. Kupcy handlowali nielegalnie to już pewne, a sam warszawiak będzie miał spore problemy z wymiarem spawiedliwości.
możesz się odje-- chać ze mnie ?
czy masz obsesję - ? chcesz autograf ? a może cos więcej ?
ta adoracja mnie męczy -
napisałem co napisałem - jak będę miał wieczór autorski to może z toba pogadam a teraz już nie męcz publiczności...